Alfa Romeo Giulia

Giulia

AlfaRomeo mehanika pruža emocije koje se ne mogu uporediti ni sa čim do sada. Giulia vas čeka da je u potpunosti otkrijete!

Kalkulator kredita

meseci
%

Dizajn

Vrhunski, inovativni motori

Dizajn, tehnika i tehnologija su su prepoznatljiva svojstva novog modela Giulia. Međutim, ono što ovaj model čini pravim predstavnikom brenda Alfa Romeo, su, u skladu sa tradicijom, srca koja kucaju ispod haube. 2,9-litarski V6 BiTurbo motor sa 510 ks čini verziju Quadrifoglio najsnažnijim ikad proizvedenim putničkim vozilom brenda Alfa Romeo.

Karakterističan italijanski dizajn

Nova Giulia, poput svakog Alfa Romeo vozila proističe iz savršene ravnoteže nasleđa, brzine i lepote, čime postaje najviši izraz italijanskog stila u svetu automobilizma. Novi model utelovljuje sve prepoznatljive karakteristike autentičnog italijanskog stila: besprekoran osećaj za prostor, jednostavnost i vrhunski kvalitet završne obrade, zahvaljujući čemu se dobija inovativni dizajn koji verno sledi opšte prihvaćenu tradiciju.

Jedinstvena i ekskluzivna tehnička rešenja

Oslanjajući se na tehničke tradicije brenda Alfa Romeo, elektronska oprema ne treba nikad da bude napadna, već treba samo da pruža podršku u vožnji, koja je sama po sebi uzbudljiva zahvaljujući savršeno konstruisanoj šasiji i sistemu vešanja.

Tehnologija i sigurnost

Upozorenje na čeoni sudar (FCW) i Autonomno kočenje u opasnim situacijama (AEB) sa funkcijom prepoznavanja pešaka

NoviGiulia na svetskoj pretpremijeri uvodi inovativni elektromehanički sistem IBS koji kombinuje kontrolu stabilnosti sa tradicionalnim servo kočnicama

Nova Giulia takođe poseduje i potpuno novi Alfa™ DNA, selektor, koji modifikuje dinamično ponašanje automobila pošto vozač izabere jedan od režima: Dynamic, Natural, Advanced Efficiency (režim uštede energije po prvi put primenjen na nekom automobilu brenda Alfa Romeo) i Race (samo na verziji Giulia Quadrifoglio).MailTelefonom

Top