Alfa Romeo Giulietta

JA SAM GIULIETTA

Budite dovoljno odvažni u svom stilu i karakteru ličnosti, izdvojte se iz mase…

Savršen spoj sportskih osobina i stila – Alfa Romeo Giulietta redefiniše tehnološke standarde brenda, kao i emocionalne vrednosti.

Kalkulator kredita

meseci
%

Dizajn

Napredno prednje vešanje McPherson i MULTILINK zadnje vešanje su dizajnirani da pruže savršeni balans čak i u graničnim uslovima. Giulietta takođe obezbeđuje najbolje uslove vožnje u svim vremenskim prilikama pomoću Alfa DNA selektora kojim se biraju tri različita režima vožnje: Dynamic (Dinamični), Normal (Normalan) i All Weather (Vožnja u svim vremenskim prilikama).

MultiAir tehnologija označava veliki generacijski odskok u poređenju sa postojećim benzinskim motorima, zahvaljujući principu koji predstavlja osnovu ove nove tehnologije: mogućnošću kontinualnog prilagođavanja glavnih elemenata koji garantuju optimalno sagorevanje pri svim brzinama i u svim voznim uslovima.

Inovativni hidro-električni sistem dovoda vazduha i sistem sagorevanja, koji je zamenio konvencionalni prigušni ventil predstavlja značajno unapređenje sa stanovišta očuvanja životne sredine i ekonomičnosti.

Tehnologija i sigurnost

Start & Stop

Automatski zaustavlja i pokreće vozilo prilikom zastoja u gradskom saobraćaju, a u cilju uštede goriva, smanjenja emisije štetnih gasova i buke.

Alfa TCT prekidač

Poseduje 6 brzina i 4 pozicije: parking (P), rikverc (R), neutralnu (N) i poziciju za vožnju (D). Brzine se mogu menjati manuelno u TIP režimu rada pomeranjem ručice menjača ili upotrebom kontrola na volanu.

Dual Pinion aktivno upravljanje - Prefill

U Dynamic režimu rada, Giulietta takođe uvodi Pre-Fill (Pred-punjenje) – novu funkciju koja koristi VDC sistem da bi vozačima obezbedila dosada najbržu moguću reakciju kočnice.MailTelefonom

Top