Alfa Romeo Stelvio

Alfa Romeo Stelvio

Postavljanje novih granica u kategoriji SUV-a
Legendarni italijanski dizajn oblikovao je beskompromisno sportsko vozilo kojem je suđeno da izmeni paradigme ove kategorije.

Kalkulator kredita

meseci
%

Dizajn

Elegantan, a ipak sportski

Alfa Romeo dizajn donosi smisao za jedinstvenu kompaktnost i agilnost u kombinaciji sa svom pokretljivošću, prostranošću i kapacitetom oprerećenja jednog tradicionalnog sportskog vozila.

Stelvio otelovljuje smisao za proporciju ovog brenda svojim osnovnim karakteristikama poput nepogrešive prednje rešetka „trilobo“.

Čist i minimalistički, suštinski Alfa Romeo

Stelvio je terensko vozilo sa sportskom dušom, ali u isto vreme nudi izuzetnu pokretljivost i prostranost.

Unutrašnja arhitektura je jednostavna i funkcionalna, dizajnirana da smesti tri putnika na zadnjem sedištu uz potpunu udobnost.

Tehnologija i sigurnost

HILL DESCENT CONTROL

Spreman da se suoči sa svakim nagibom

BEZBEDNOST

Stelvio Base opremljen je ekskluzivnim bezbednosnim sistemima koje je razvio Alfa Romeo, poput sistema integrisanog kočenja (IBS), koji kombinuje komande i komponente tradicionalnog sistema kočenja u jedan jedinstveni elektro-mehanički system

ALFA™ DNA

Stelvio ima pravi emocionalno inteligentni sistem, koji su razvili Alfa Romeo inženjeri kako bi pružili zadovoljstvo u vožnji bez kompromisa. Vozač može da izabere 3 različita režima vožnje preko inovativnog Alfa™ DNA, sistema koji radi na parametrima obrtnog momenta motora, povratnim informacijama iz papučice i kočionog sistema putem uređaja za predpunjenje, odnosu menjanja brzine, ESC i ASR kontroli vuče.    MailTelefonom

    Top