Vesti iz auto industrije


29. Novembar 2017.

Alfa Romeo se vraća u F1

Prestižni italijanski brend u vlasništvu kompanije FIAT Chrysler Automobiles (FCA) potpisao je višegodišnji sporazum o tehničkom i komercijalnom partnerstvu sa švajcarskim timom u Formuli 1 Sauber u cilju učestvovanja u... Ceo tekst »

3. Jul 2017.

Besplatna letnja provera vozila je toku – Summer Check-Up 2017

Tradicionalno i ovog leta u našem servisu organizujemo Summer Check Up  -Proverite ispravnost vozila BESPLATNO i spremni krenite na put Akcija se odnosi na Sva Fiat, Alfa Romeo i Jeep... Ceo tekst »

13. Jun 2017.

Upoznajte novi Fiat500L u Noći Čuda + čudesne cene svih FCA modela

Posetite #NightOfMiracles2017 i iskoristite 25 sati čudesnih ponuda! Od petka 16. juna u 16h pa sve do subote, 17. juna do 17h, u Stojanov doo, očekuje vas 25 sati neprestane zabave za... Ceo tekst »

7. April 2017.

Tipo i Stelvio na Shell Tehnološkom forumu

Shell Tehnološki forum održan 04.04. i 05.04. u hotelu “Izvor” u Aranđelovcu okupio je na jednom mestu niz stručnjaka, predstavnika preduzeća iz sektora energetike, građevine, metalurgije, rudarstva i drugih grana... Ceo tekst »

18. Mart 2017.

Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio u Novom Sadu

Možda i ne znate svoju najhrabriju želju, dok se usudite da je pogledate pravo u oči: Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio vas zove! Još jedna koja iz našeg Alfa Romeo  salona... Ceo tekst »

10. Mart 2017.

Alfa Romeo Stelvio ostavlja bez daha , vidimo se na sajmu automobila u Beogradu

Nova AlfaRomeo ostavlja bez daha , čiste emocije - Upoznajte Stelvio emocije na ovogodišnjem sajmu automobila u Beogradu Prvo Alfa Romeo SUV vozilo je rođeno i donosi uzbudljiv osećaj vožnje,... Ceo tekst »

4. Januar 2017.

Velike prilike dolaze u velikom stilu- Fiat akcija BIG DEAL se nastavlja

Velike prilike dolaze u velikom stilu – u toku meseca Januara , očekuje vas akcija BIG DEAL za kupovinu vozila iz Fiat, Fiat Professional, Jeep I Alfa Romeo game po... Ceo tekst »

25. Oktobar 2016.

Prva Alfa Romeo Giulia otišla za Suboticu

Ekskluzivna #Giulia je novi simbol funkcionalnosti, gracioznosti i prave mere sportskih i elegantnih osobina "Ne postoji ništa moćnije od autentičnih emocija: uživajte u Giulia eleganciji i svoj njenoj lepoti" poručujemo... Ceo tekst »

20. Oktobar 2016.

Prvi SONAX DETAILING seminar u auto kući Stojanov

Kompanija Kopren d.o.o. ovlašćeni zastupnik za brend SONAX  organizovala je prvi SONAX DETAILING SEMINAR u prostorijama auto kuće Stojanov. SONAX seminar  u okupio je veliki broj zaintresovanih ,gostujući predavač  iz ... Ceo tekst »MailTelefonom

Top