Fiat 500

Hrabriji, Povezaniji, Uvek 500

Novi 500 – jedina stvar koja je bitna je uživanje u vožnji. Upravo iz tog razloga, opremljen je sa najsavremenijim sigurnosnim i infotainment sistemom – kontrola na upravljaču, bluetooth ® sa audio streamingom, eko: Drive, kao i Uconnect ™ online informacioni sistem.

Kalkulator kredita

meseci
%

Dizajn

Uconnect™

Uconnect ™ (standard samo na Lounge paketu opreme) vam omogućuje upravljanje svim multimedijalnim uređajima u vašem automobilu. Pametni infotainment sistem sa 5” ekranom osetljivim na dodir, omogućuje upravljanje radiom i uređajima poput iPod-a, iPhone-a ili pametnog telefona povezanog putem USB porta ili Aux-in priključka. Uconnect Radio Nav 5 '' uređaj poseduje TomTom 2.5D (opcija svih modela) sa smernicama rute i 'One Shot Voice Destination Entry' tehnologijom, tako da adresu vaše putne destinacije možete uneti putem glasovne komande. Novi Uconnect ™ LIVE sistem takođe omogućava integraciju vašeg ​​smartfona i upotrebu mnogih aplikacija kroz sistem u vozilu. Na ovaj način možete ostati u kontaktu sa svojim prijateljima na Twitteru ili slušati više od 35 miliona pesama na Deezer-u. To nije sve, eco:Drive ™, vam pomaže da uštedite gorivo i proverite emisiju CO 2 u realnom vremenu. Tehnologija my: Car, podsetiće vas gde ste parkirani, da li vam je nivo goriva na rezervi ili postoje neki drugi problemi vezani za ispravnost.

Tehnologija i sigurnost

Keyless Entry & Keyless Go

Kada se približite vozilu i povučete bravu, elektronska kontrola sistema „Keyless Entry & Keyless Go" proverava da li je ključ u blizini, i nakon prepoznavanja tajnog koda odaslanog radio frekvencijom, otključava vrata. A kada se vrata otključaju, sve što treba da uradite jeste da sednete za upravljač i pokrenete motor pritiskom na dugme na kontrolnoj tabli. Keyless entry / keyless go - Ulazak i pokretanje bez ključa.MailTelefonom

Top