Freemont, tvoj dom na četiri točka

Freemont je uvek spreman da vas odvede do željenog mesta. Pored maksimalnih performansi, Freemont vam omogućuje osećaj sigurnosti na putu, jer sloboda podrazumeva i bezbedno kretanje.

Kalkulator kredita

meseci
%

Dizajn

Tehnologija i sigurnost

Keyless Entry & Keyless Go

Freemont je dizajniran da bi vaš život bio jednostavniji. Kada se približite vozilu i povučete bravu, elektronska kontrola sistema „Keyless Entry & Keyless Go" proverava da li je ključ u blizini, i nakon prepoznavanja tajnog koda odaslanog radio frekvencijom, otključava vrata..

Multimedia

Putujte uživajući, budite u kontaktu sa ljudima. Sa Freemont-om je sve moguće. Omiljenu muziku možete slušati na integrisanom CD/MP3 radiju sa kolor touch screen ekranom i kontrolama na volanu. Bluetooth konekcija vam omogućava da telefonirate ne pomerajući ruke sa volana. Freemont takođe ima USB i AUX-IN ulaze, koji vam omogućuju povezivanje vaših uređaja.

Zadnja kamera

Freemont vam nudi parking senzore i zadnju kameru koja se aktivira kada se vozilo stavi u rikverc. Zadnja kamera prenosi šta se događa iza vozila na displeju, prikazujući ukupne dimenzije vozila i udaljenost od prepreke, uz obeležavanje tri zone: crvene, od 0 30 cm udaljenosti, žute od 30 cm do 1 m, i zelene pri udaljenosti većoj od 1 m. Mail Telefonom

Top