fbpx

Punto je klasa za sebe.

Kalkulator kredita

meseci
%

Dizajn

Tehnologija i sigurnost

Samo odličan automobil, ima tako odličan stil. Kada su u pitanju high-tech stvari, novi Fiat Punto je klasa za sebe. Inovativni gedžeti poput eko: Drive i Start & Stop * će vam pomoći u smanjenju potrošnje goriva. Vrhunsku pasivnu bezbednost garantuje karoserija napravljena od čeličnih elemenata visoke čvrstine, sigurnosni pojasevi sa zatezačima i vazdušni jastuci (do sedam).

START & STOP *

Ovaj inovativni, učinkoviti sistem gasi motor kada stojite na semoforu ili u saobraćaju. Inteligentna tehnologija, štdi vaš novac za vreme vožnje. *Start & Stop nije dostupan na modelima s 1.2 motorima.

Hands free

Budite povezani tokom vožnje, koristeći svoj mobilni telefon sa Bluetooth® tehnologijom za razgovor i slušanje muzike u digitalnom formatu, zahvaljujući hands-free funkciji i kontrolama na volanu.

Get Eco Drive

eco:Drive je revolucionarni sistem koji Vam govori na koji način Vaš stil vožnje utiče na potrošnju goriva i emisije gasova i daje korisne savete kako da vozite vodeći računa o ekologiji.

Bezbednost

Budite bezbrižni tokom putovanja uz aktivnu sigurnosnu opremu dizajniranu za savršenu kontrolu, poput ABS sistema sa EBD i ESP koji su integrisani sa sistemima ASR/MSR, HBA i Hill Holder za pomoć pri pokretanju vozila uzbrdo, prednjih maglenki sa funkcijom ugaonog podešavanja koje se automatski podešavaju i osvetljavaju krivine dok upravljate vozilom.MailTelefonom

Top