ENDURO ON/OFF

XL700v transalp

XL700V Transalp je pravi „all-rounder“. Dovoljno snažan za bilo koji oblik avanture van ucrtanih puteva, ali sa dovoljno komfora i karakteričnim laganim upravljanjem koje je potrebno za svakodnevne vožnje. Uz svoj prepoznatljivi „Adventure Sports“ stil, ističe kompaktnu i oštru karoseriju uz naglašene sportske crte. Prednji vizir je uzak i aerodinamičan sa jasno integrisanim vetrobranom koji obezbeđuje odličnu zaštitu od vetra, dok multi reflektor sa dve sijalice prednjeg svetla obezbeđuje odličnu vidljivost. Za 2011. u ponudi je nova kolorna verzija- sportska siva metalik (Grey Metallic) sa belim metalik rezervoarom i točkovima u boji zlata.

Transalp-ov V-twin motor od 680cc sa direktnim ubrizgavanjem je snažan i pouzdan. Obezbeđuje glatko ubrzavanje i snažne performanse, posebno u zonama srednjeg broja obrtaja. Krasi ga i Hondin unapređeni PGM-FI elektronski sistem ubrizgavanja goriva koji obezbeđuje precizno snabdevanje gorivom, brze i lagane startove, veoma precizan odziv na gasu i sniženu emisiju štetnih gasova.

Cb250l

CRF250L je pravi motocikl dvostruke namene. Njegove dimenzije, ergonomičnost, mala težina, Showa USD viljuška od 43mm za duga putovanja i Pro-link zadnje vešanje čine ga podjednako efikasnim na gradskim ulicama i stazama van grada. Oštre linije inspirisane su legendarnim CRF trkačkim modelima, a kao što se od Honde i očekuje, kvalitet izrade i ponos potencijalnih vlasnika su visoki . Uz to, veoma je ekonomičan u pogledu potrošnje goriva.

Kompletan izgled CRF250L u velikoj meri duguje trkačkim elementima iz CRF-R serije, a to su usredsređenost mase u centru i trouglaste proporcije. Kao centralni faktor, razmatrana je i ergonomičnost, budući da motocikl mora da poseduje vrhunske performanse, da se dobro ponaša i bude komotan. Ključna fraza tokom razvoja CRF25OL bila je: „postići da svakodnevna vožnja bude jednostavnija, a vikend vožnja zabavnija!“

CB500x

Možete li doživeti uzbuđenje prave avanture sa motociklom srednje zapremine?
Model CB 500 X stvoren je kako bi zadovoljio Vaše želje za slobodom.
CB 500 X, je poslednja prinova u Hondinoj ponudi ON-OFF motocikala, gabaritno veći od svoje CB 500 „braće“, s većim hodom vešanja te većim kapacitetom rezervoara spreman je za sve Vaše avanture. ABS se nalazi u serijskoj opremi motocikla za povećanu sigurnost pri kočenju. Styling CB 500 X je izveden u stilu modela Crosstourer, te će svojim karakteristikama zadovoljiti će sve tipove vozača koji traže praktičan motocikl za svakodnevnu vožnju te vikend izlete.
Kako bi sve potrebne informacije uvek bile dostupne vozaču, opremljen je savremenom potpuno digitalnom instrument tablom koja uključuje digitalni brzinomer, dva dnevna brojača pređenih kilometara, brojač obrtaja, sat, indikator nivoa goriva te putni računar sa prikazom trenutne i prosečne potrošnje. HISS sistem kodiranog ključa integrisan u napajanje gorivom doprinosi smanjenju rizika od krađe.
Pokretan potpuno novim inovativnim dvocilindričnim agregatom sa četiri ventila po cilindru, posebno dizajniran kako bi motociklu pružio odlične performanse uz vrlo nisku potrošnju i troškove održavanja. Zbog navedenih karakteristika u mogućnosti je prilagoditi se različitim uslovima korišćenja, od isključivo gradske upotrebe do sportske vožnje ili vikend putovanja. Visoki broj obrtaja motora garantuje zabavu te užitak u vožnji.
S izvanredno niskom potrošnjom novi CB 500 X prelazi 27 km sa jednom litrom goriva (prosečan ciklus WMTC). CB 500 X je prijatelj ekologije i Vašeg novčanika!

Pogledajte još

Cenovnik

Kalkulator kredita

meseci
%MailTelefonom

Top