NAKED

Honda CB500F

Oštar, svež estetski, učinkovit i kompaktan dizajn; ulični borac – CB500F je redizajnirani roadster sa modernim izgledom. Minimalne, čiste linije pokazuju paralelni dvocilindrični motor. Potpuna LED rasveta i LCD instrument dodatno naglašavaju modernu estetiku. Prigušivač je projektovan da proizvede duboki zvuk.

CB500F je idealan motocikl za svakog vozača, vlasnika A2 vozačke dozvole. Pravi je predstavnik srednje kategorije motocikala, kompaktnih dimenzija, odličnih performansi i lake upravljivosti. Savršen je za sve one koji žele da iskuse zabavu i slobodu koju motocikl donosi.

Visok nivo kvaliteta, a niski troškovi održavanja čine ga vrlo zahvalnim za održavanje. Predstavlja izuzetno praktičan izbor na duže staze za sve vozače, bez obzira na njihovo vozačko iskustvo.

Ovaj motocikl ima sve što vam treba i ništa vas neće usporiti. Iskoristite čisto iskustvo motocikla sa CB500F.

Honda NC 750 S

Poboljšana sportska snaga, osvežen NAKED izgled i prefinjeno agilno upravljanje čine NC750S savršenim partnerom za svakodnevno uživanje u vožnji.

NC750S-ov agregat od 750cc, hlađen tečnošću sa dvostrukim cilindrom, obezbeđuje brže reagovanje, poboljšano ubrzanje i obilan obrtni momenat od niskog nivoa kroz srednji opseg. Njegove performanse se podudaraju sa impresivnom potrošnjom goriva i poštovanjem standarda Euro 4 (emisija CO2 od 81g / km).

Možete izabrati pet načina vožnje.

Ekran ima pet različitih režima: DCT, Gear, Rev, Eco i Shift – svaki sa svojim sopstvenim setom boja koji odgovaraju performansama motocikla. To znači da možete proveriti koju opremu motocikl poseduje, broj obrtaja, pa čak i koliko učinkovito vozite – sve to samo sa pogledom na ekran.

DCT osigurava da NC750S pravi izuzetno glatku promenu brzina bez gubitka pogona – tako da nikada nećete propustiti ritam, bilo da se vozite na posao ili idete na zabavu vikendom. Postoje tri različita režima koji odgovaraju vašem okruženju, uključujući dinamički S (Sport) režim koji vam daje hrabriju vožnju uz pomeranje prekidača.

Honda CB 650 R

Ulovite uzbuđenje trkačke staze.

Motor grmi dok gutate asfalt, naginjući se kroz krivine. Bilo da putujete gradskim ulicama ili se trkate, CBR650R pruža uzbudljiv udarac.

Četvorocilindrični motor pruža snažnu snagu, a šasija sa oštrim upravljanjem drži vas pod kontrolom. Honda kontrola obrtnog momenta održava trakciju na zadnjim točkovima kako bi povećala stabilnost, a Showa SFF USD viljuške osiguravaju vrhunski odziv. Moderno potpuno LED osvetljenje i digitalni LCD zaslon naglašavaju stil sportskog RR motocikla. Ovo je motocikl napravljen za takmičenje i vi ste rođeni takmičar. Učinite svaku vožnju trkom sa novim CBR650R.

Honda CB 1100

Honda je oduvek imala fini i jedinstveni balans tradicije i modernizma. Upravo je model Honda CB100 spojio na najoriginalniji način vanvremenski osećaj za dizajn i impresivnost. Ovaj model predstavlja upečatljiv spoj širokog spektra mogućnosti, sposobnosti i prilagodljivosti.

Ono što je možda još važnije kod CB1100 je ono što se ne vidi, to je motocikl u svom suštinskom obliku. Čelični dvostruki noseći ram nosi motor, sa konvencionalnom teleskopskom viljuškom od 41mm i duplim zadnjim amortizerima obezbeđuju pravilno i fino podešeno vešanje. CB1100 se vozi u uspravnom i opuštenom položaju, što je savršena pozicija za razgledanje okoline koja klizi pored vas.

Ono što je najvažnije kod CB1100 jeste činjenica da su njegova snaga i obrtni momenat momentalno na raspolaganju, kao i da se postižu pri bilo kom broju obrtaja u minuti.

Ima sportski karakter, ali nije sportski motocikl. Može da turira, ali nije turer. Snaga CB1100, zahvaljujući jakom motoru i dobro izbalansiranoj šasiji, je velika i omogućuje različite užitke; to je motocikl koji ćete voziti i u kome ćete uživati u raznim situacijama.


Pogledajte još


Cenovnik

Kalkulator kredita

meseci
%MailTelefonom

Top