Naked

CB650F

Četvorocilindrični CB motocikli se ponose svojom istorijom još od 1969. godine i revolucionarnog modela CB750. Tokom godina Hondini motocikli u ovoj kategoriji uvek su imali dominantnu poziciju na tržištu, zahvaljući kombinaciji male težinine i motora visokih performansi.

Poslednjih godina u ovoj kategoriji se pojavio trend koji teži agregatima sa većim kapacitetom. Honda je tim povodom odlučila da krene u drugom pravcu i da za 2014. godinu proizvede pravi četvorocilindrični agregat srednje kategorije koji poseduje odlične specifikacije, lagan je za upotrebu i osigurava realnu vrednost za novac koji je utrošen.

CB650F okreće novo poglavlje za Horneta, ne deleći ništa sa njegovim prethodnikom. Osmišljen i razvijen od strane mladog tima Hondinih inženjera, novi Hornet donosi potpuno drugačije performanse koje se kriju iza ovog koncepta. Dizajniran tako da od samog početka vozača smešta u savršen sklad sa mašinom, novi Hornet nudi ne samo izuzetan izgled i stil, već i potpuno novi način uživanja.
Idealan za vožnju po vijugavim putevima i gradskom asfaltu, sigurni smo da će CB650F postaviti nove granice naked kategorije u vremenu koje dolazi.

CB500F

CB500F je idealan motocikl za svakog vlasnika A2 vozačke dozvole. Pravi je predstavnik srednje kategorije motocikala, kompaktnih dimenzija, odličnih performansi i lake upravljivosti. Savršen je za sve one koji žele da iskuse zabavu i slobodu koju motocikl donosi.

Visok nivo kvaliteta i niski troškovi održavanja čine ga vrlo zahvalnim. Predstavlja izuzetno praktičan izbor na duže staze za sve vozače, bez obzira na njihovo ranije iskustvo.
Nastao je 2013. Godine, zajedno sa još dva motocikla u porodici koju čine CB500X i CBR500R. Ove sezone, Honda Srbija je nakon izuzetnog uspeha modela CB500X odlučila da kupcima u Srbiji predstavi najnoviji naked model, koji dominira svojom pojavom gde god da se nalazi. Imajući u vidu da deli isti, već uveliko dokazani agregat i vozne karakteristike modela CB500X, ne sumnjamo da će u sezoni koja je pred nama CB500F doživeti uspeh kakav zaslužuje.

Pogledajte još

Cenovnik

Kalkulator kredita

meseci
%MailTelefonom

Top