Super Sport

CBR1000rr

Poznat u čitavom svetu po svojoj neverovatnoj brzini i agilnosti, CBR1000RR Fireblade je ikona u svetu motocikala visokih performansi.

Total Control predstavlja srce i dušu razvoja ovog modela, od trenutka kada je Fireblade predstavljen 1992. godine, pa kroz sve dalje uspehe koji taj razvoj neprestano potvrđuju.

Honda neprestano radi na poboljšanju komfora u vožnji koji vozaču obezbeđuje visok nivo samopouzdanja i na putu i na trkačkoj stazi. Honda je 2009. godine dodatno obogatila Total Control filozofiju uvođenjem kombinovanog elektronskog ABS sistema, razvijenog specijalno za klasu super sportskih motocikala, u cilju očuvanja neophodnog osećaja kontrole bez povećavanja ukupne težine i performansi neophodnih za ovako kompetitivnu kategoriju.

CBR600rr

Remek delo trkačkog inženjeringa, CBR600RR bez prestanka podiže lestvicu u domenu performansi, kako na putu tako i na trkačkoj stazi. Svojom kompaktnom šasijom centralizovanog težišta i ultra laganom konstrukcijom obezbeđuje neverovatnu snagu uravnoteženu laganim, prirodnim upravljanjem i savršenim voznim karakteristikama na drumu. Njegovi motori trenutno obezbeđuju neverovatnu količinu snage koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Oklop je agresivan i dinamičan, povećava stabilnost i omogućava maksimalno uživanje u performansama mašine. Radijalno postavljena kočiona klešta sa četiri klipa na prednjim diskovima, garantuju senzacionalnu snagu zaustavljanja, dok verziju sa ABS sistemom odlikuje Hondin revolucionarni elektronski kontrolisani kombinovani ABS (Combined ABS) koji obezbeđuje sve pogodnosti ABS sistema specifično dizajniranog za vožnju Super Sports modela.

CBR500r

CBR125RW

Sportski motocikli od 125cc predstavljaju klasu u kojoj počinju vozačke karijere. Za većinu novih vozača, ove mašine su prvi korak na putu koji može da ih odvede bilo kuda, možda čak pravo na vrh.

Iz tog razloga sportski motocikli od 125cc, sa sobom nose veliku odgovornost. Oni moraju da pruže bezbednost i zadovoljstvo u vožnji poput većih Supersport mašina, posebno u situacijama gde je količina snage manje važan faktor – u gradskoj vožnji ili na krivudavim putevima.

Oni takođe moraju da budu i lagani za vožnju, posebno kada je potrebno učvrstiti samopouzdanje. Kada sportski motocikl od 125cc svojim načinom upravljanja uspe da olakša posao vozaču, onda je misija u potpunosti ispunjena.

Naravno, savršeni sportski motocikl od 125cc je veoma zabavan za vožnju. Ove mašine, za vozače predstavljaju šansu da krenu putem mašte i uvide koliko vožnja može da bude uzbudljiva. Uz to, ne treba zaboraviti i praktičnost koju iskazuju u svakodnevnim gužvama u gradskim uslovima. Sve ovo se postiže zahvaljujući mašini koja je u osnovi dizajnirana kao sportski motocikl, spreman da na svaki zahtev mladog vozača isporuči trenutnu reakciju i uzbudljive performanse.

Pogledajte još

Cenovnik

Kalkulator kredita

meseci
%MailTelefonom

Top