HONDA CIVIC SEDAN

Potpuno novi Civic Sedan, koji po svojim performansama i bogatoj opremi pripada segmentu između modela Accord i Civic Hatchback, dostupan je sa 1.8 i-VTEC benzinskim motorom u kombinaciji sa 6-stepenim manuelnim i 5-stepenim automatskim menjačem.

Kalkulator kredita

meseci
%

Dizajn

Zbog svog atraktivnog dizajna i sportske linije ovaj model nalazi svoju ciljnu grupu među mlađom populacijom, ali zbog svoje praktičnosti, prepoznat je i kao porodični automobil. Ako se tome doda i konfor koji pruža, ovaj model je idealan kompanijski automobile, što ga čini jednim kompaktnim vozilom.

Tehnologija i sigurnost

Visokom nivou komfora novog modela doprinose inteligentni multi-informacioni displej (i-MID), instrument tabla sa ergonomski raspoređenim komandama usmerena ka vozaču i prednja sedišta koja su redizajnirana i sada pružaju bolju podršku vozaču i obezbeđuju više prostora putnicima

Kod Civic Sedana primenjeni su najsavremeniji sistemi pasivne i aktivne bezbednosti.

Poseban dizajn rama šasije, koji usmerava prenošenje kinetičke energije prilikom sudara daleko od putnika i tako ih štiti, predstavlja najefikasniji Hondin sistem pasivne bezbednosti.

Smanjenju potrošnje i emisije štetnih gasova doprinose i napredni “koučing” sistem koji vozaču pomaže da vozi što ekonomičnije, kao i ECON funkcija koja je sada standard u svim paketima opreme.    MailTelefonom

    Top