Jeep Cherokee

EFIKASNOST SA SPOSOBNOŠĆU VOŽNJE PO SVIM VREMENSKIM USLOVIMA

Novi Cherokee je dizajniran za budućnost sa novom, osveženom i agresivnom spoljašnjošću dostojnom njegovog legendardnog nasleđa: njegov potpuno novi oblik izgleda neverovatno čak i u oku najzahtevnijeg posmatrača.

Kalkulator kredita

meseci
%

Dizajn

Tehnologija i sigurnost

JEEP® ACTIVE DRIVE I 4X4 SISTEM

Jeep Active Drive i sadrži jedinični prenosni sistem (PTU) koji je potpuno automatizovan tako da obezbeđuje neprekidno i bespirmetno uključivanje i isključivanje pogona na sva četiri točka pri bilo kojoj brzini.

SELEC-TERRAIN® KONTROLA PRIJANJANJA

Svi 4x4 sistemi Jeep Cherokee sadrže Jeep-ov obnovljeni Selec-Terrain sistem za kontrolu trakcije sa 4 moda. Selec-Terrain omogućava vozaču da birajući modove na dial dugmetu izabere odgovarajuća podešavanja koja najbolje odgovaraju za optimalne performanse na svakoj podlozi, doprinoseći odličnoj kontorli i mogućnostima upravljanja.

ISKLJUČIVANJE POGONA NA ZADNJOJ OSOVINI

Novi Jeep® je takođe prvi SUV srednje veličine koji ima opciju isključivanja pogona na zadnjoj osovini, rezultujući tako nižom snagom kada 4x4 nije potreban i štedeći gorivo na taj način. Ovo isključivanje se obavlja neprimetno za vreme vožnje i ne zahteva nikakvu akciju vozača.

ZAŠTIĆEN OD SMRZAVANJA

Paket za hladno vreme, Topla sedišta u zimskim danima prdstavljaju divan luksuz. Kada na to dodate opremu za hladno vreme, dobijate grejače prednjih sedišta, grejani volan, odmrzavanje brisača, startovanje vozila sa daljine i patosnice za sve vremenske uslove.MailTelefonom

Top