fbpx

ODLIKE SNAGE

Ojačani prozori deo su standardne opreme i omogućavaju Vam da pustite svež vazduh unutra. Radi dodatne bezbednosti i udobnosti, možete da zaključate i otključate vrata dugmetom na privesku za ključeve. Retrovizori koji poseduju grejače tope sneg i led dok grejete unutrašnjost vozila.

Kalkulator kredita

meseci
%

Dizajn

PREMIUM POSTAVKA

Premium postavku na instrument tabli odlikuje prikaz tehničkih podataka poput onog u kokpitu. Veliki merači su oivičeni stilizovanim hromiranim detaljima, laki su za čitanje i uključuju kompas, temperaturu i displej podataka o putovaju uključujući i ekonomičnost pri potrošnji, razdaljinu koju je moguće preći do praznog rezervoara i proteklo vreme.

Tehnologija i sigurnost

UCONNECT NAVIGACIONI SISTEM

UConnect ® GPS je sofisticirani sistem koji sadrži kompletan navigacioni sistem sa 2D/3D mapama, velikim ekranom u boji i audio sistem sa AM / FM radiom, CD plejerom, DVD, MP3, 30Gb Hard diskom, USB portom i AUX inputom.

OZVUČENJE

Sistem ozvučenja Infinity® Premium ima sedam zvučnika, uključujući i vufer kao i pojačivač od 368 vati sa 6 kanala za čist i moćan zvuk.

OSVETLJENJE

Wranglerovi halogeni farovi još uvek su verni originalnom dizajnu, osvetljuju isto toliko čuvenu rešetku sa sedam šupljina kako bi se postigao jedinstveni izraz Jeep® branda.

PRITISAK U GUMAMA

Sistem za nadgledanje pritiska u gumama proverava koliko su one naduvane zarad optimalne bezbednosti, sigurnosti, performansi i ekonomičnosti pri potrošnji.MailTelefonom

Top