Alfa Romeo Giulia

Novi sadržaji. Vrhunsko zadovoljstvo u vožnji.

NOVA ALFA ROMEO GIULIA
NEKA SAVRŠENO OD SADA BUDE VAŠ STANDARD

Kalkulator kredita

meseci
%

Dizajn

LEPOTA JE U POKRETU

Dizajn, tehnika i tehnologija su su prepoznatljiva svojstva novog modela Giulia.

Karakterističan italijanski dizajn

Nova Giulia, poput svakog Alfa Romeo vozila proističe iz savršene ravnoteže nasleđa, brzine i lepote, čime postaje najviši izraz italijanskog stila u svetu automobilizma. Novi model utelovljuje sve prepoznatljive karakteristike autentičnog italijanskog stila: besprekoran osećaj za prostor, jednostavnost i vrhunski kvalitet završne obrade, zahvaljujući čemu se dobija inovativni dizajn koji verno sledi opšte prihvaćenu tradiciju.

Jedinstvena i ekskluzivna tehnička rešenja

Oslanjajući se na tehničke tradicije brenda Alfa Romeo, elektronska oprema ne treba nikad da bude napadna, već treba samo da pruža podršku u vožnji, koja je sama po sebi uzbudljiva zahvaljujući savršeno konstruisanoj šasiji i sistemu vešanja.

Tehnologija i sigurnost

Lane Keeping Assist

Zahvaljujući funkciji Lane Keeping Assist, Alfa Romeo Giulia vam pomaže da ostanete uvek na pravom kursu. Ako vaš auto krene da izlazi iz trake, sistem će ga automatski vratiti na pravu trasu.

INFOTAINMENT JEDNIM DODIROM

Dovoljan je jedan pokret ruke i vaše uživanje u modelu Alfa Romeo Giulia neće biti ometano. Novi sistem za informisanje i zabavu tokom vožnje je potpuno redizajniran i obogaćen ekskluzivnim 8.8’’ displejem osetljivoim na dodir.

PREMIJUM DOŽIVLJAJ    MailTelefonom

    Top