Fiat Panda Van

Nova Panda Van

Nova Panda Van naglašava moderan, upečatjiv dizajn koji kombinuje dinamiku i kompaktnost s čvrstinom i robusnošću teretnog vozila. Kompaktne spoljašnje dimenzije – 3,65 m dugačak, 1,64 m širok i 1,55 m visok – dopuštaju da se uhvati u koštac sa svim uslovima gradske vožnje s pouzdanjem, zahvaljujući radijusu okretanja od samo 9,3 metra.

Prednji i zadnji branici, koji su standardno u crnoj boji kod verzije sa dva sedišta (a na zahtev kupca mogu se dobiti u boji karoserije), čine da Panda Van podseća na lako dostavno vozilo. Zatamnjeno zadnje staklo (standardno kod verzije sa dva sedišta) garantuje veći stepen privatnosti i sigurnosti robe koja se prevozi u prtljažnom prostoru.

Uprkos svojim kompaktnim spoljašnjim dimenzijama, nova Panda se može pohvaliti izuzetno prostranim, racionalnim prtljažnikom – kapaciteta približno 1 m³ (za verziju sa dva sedišta) dok maksimalna dužina prtljažnog otvora može biti veća od 1,2 metra. Kao glavna karakteristika izdvaja se upotreba nove, inovativne “easy floor” platforme.

Sa novim Panda Van-om, Fiat Professional zaista prevazilazi suštinske granice malog “car-derived” komercijalnog vozila, uvodeći po prvi put ovo novo rešenje koje eliminiše razliku u visini između prtljažnog prostora i niže ivice na vratima prtljažnika, olakšavajući na ovaj način utovar robe poput “pravog” komercijalnog vozila. U isto vreme, “easy floor” obezbeđuje veliki prostor ispod platforme, koji je savršen za bezbedno čuvanje dragocenosti.

PANDA VAN je u ponudi sa sledecim motorima

  • Panda Van 1.2 69ks E6
  • Panda Van 1.2 LPG 69ks E6
  • Panda Van 0.9 CNG 80ks E6
  • Panda Van N1 4 sedista 1.2 69ks E6

Još jedna stilska i funkcionalna karakteristika nove Pande koja je još korisnija u Van verziji, je specifičan oblik ručne kočnice koja sa svojom smanjenom dužinom dozvoljava da se iskoristi prostor ispred i iza ručne kočnice pored toga što oslobađa prostor direktno ispod nje. Ukratko, sve ove karakteristike zajedno pretvaraju Panda Van putničku kabinu u istinski radni prostor.

Kalkulator kredita

meseci
%    MailTelefonom

    Top