Fiat 500 BEV

100% ELEKTRIČNI - NOVI FIAT 500 BEV

I dalje drugačiji, novo elektro iskustvo.

Ovo je model koji u Evropi predstavlja lidera u segmentu elektricnih gradskih automobila:
Novi 500 BEV proglasen za „najbolji mali elektrisni gradski automobil“ i „najisplativiji kabriolet“ na konkursu What Car? 2023.
Za manje od tri godine, Novi 500 je osvojio 37 medjunarodnih nagrada u devet zemalja, sto ga cini najnagradjivanijim FIAT modelom ikada.

Otkad se pojavio, za Novi 500 se opredelilo skoro 120.000 kupaca sirom sveta. U 2022. godini, Novi 500 BEV bio je najprodavanije elektricno vozilo u Italiji, a bio je u vrhu i u Spaniji i Nemackoj.

Ovim putem vam predstavljamo komercijalnu ponudu za elektricni model Novi Fiat 500BEV:

VERZIJE FIAT 500 BEV

U ponudi su dve verzije sa manjom 23.7 kWh (el. motor 95KS) baterijom i vecom od 42kWh (el. motor 118KS)

Imamo dva oblika karoserije HB i Cabrio. (verziju 3+1 nece biti komercijalizovana za nase trziste)

500 BEV MY23 prati ponudu ostalih Fiat modela sa osnovnim “500” paketom i “La Prima” najvisim paketom opreme.

Kalkulator kredita

meseci
%

Dizajn

INFOTAINMENT

Cinerama Infotainment sistem novog Fiat 500 hečbek, kabriolet i 3+1, sa svojim svetlim ekranom od 10,25" uvek je širok i jasan ispod vaših očiju. Ultrabrzi Bluetooth povezuje sve pametne telefone u automobilu na manje od 5" od momenta otvaranja vrata. Interfejs sličan pametnom telefonu, sa prilagodljivim rasporedom na ekranu, čini vaš info-zabavni sistem lakim za korišćenje. Prepoznavanje govora na prirodnom jeziku omogućava interakciju jednostavnim izgovaranjem “Hey Fiat”; potpuno integrisana navigaciona platforma pokazuje vozačima u toku saobračaja informacije, kamere za brzinu, parking, EV stanice i informacije o vremenu odredišta. 3D mapa se može vizuelizovati i na 7” digitalnom klasteru. Novi 500 hečbek ima bežični punjač za mobilne uređaje koji je uvek povezan i puni. Takođe možete uživati u nenadmašnom zvučnom iskustvu na svakom putovanju sa Navigatorom uz JBL Premium Audio koji je usavrsio Bocelli, dostupan kao opcional.

Tehnologija i sigurnost

IZABERITE VAŠU AUTONOMIJU

INOVACIJE I ELEKTRO VOŽNJA

Zahvaljujući 2 različite vrste baterija, imaćete autonomiju koja če pokriti vaše dnevne obaveye u gradu: odlazak na posao, teretanu i nazad, zato što Novi 500 BEV Hadžbek, Kabriolet i 3+1 ima domet do 190 ili 320 km*. Ukoliko imate samo gradsku vožnju, domet se povećava do čak 460 km.    MailTelefonom

    Top