Fiat 500X

SUV opremljen za vašu narednu avanturu.

SNAGA JE X FAKTOR
Izaberite snagu. 500X nudi liniju motora koji će zadovoljiti potrebe svakog vozača. Birajte između dva efikasna dizel motora, brzog benzinskog motora ili potpuno novog HIBRID-a, koji sadrži 1.5L turbo benzinski motor i 48V električni motor.

Kalkulator kredita

meseci
%

Dizajn

UCONNECT ™ RADIO

Fiat 500X nudi najbolji sadržaj u svojoj kategorij, zahvaljujući sofisticiranim sistemima Uconnect™ sa 5 ili 6,5-inčnim ekranima osetljivim na dodir koji omogućavaju pristup radiju, medijima, telefonu i Uconnect™ LIVE uslugama. Uređaj Uconnect Radio Nav 5’’ nudi TomTom 2.5D navigaciju, dok 6,5-inčni Uconnect Radio Nav poseduje satelitsku navigaciju sa 3D mapama, postepeno navođenje i „One Shot Voice Destination Entry“ za unošenje adresa putem glasovne komande.

Tehnologija i sigurnost

Hi-Fi BeatsAudio™ Sound

Novi Fiat 500X 2015 takođe nudi najnovije audio iskustvo u vidu „Beats by Dr. Dre“, sistema koji je dizajniran da potpuno izmeni Vaš doživljaj muzike u vozilu. BeatsAudioTM sistem ima ukupnu snagu od 560 vati i digitalno pojačalo sa 8 kanala i integrisanim naprednim algoritmom za ujednačavanje, dizajniranim da rekonstruiše celokupni spektar zvuka koji pevač iskusi prilikom snimanja u studiju.

UCONNECT ™ RADIO

Uconnect Radio Nav LIVE 5’’ i Uconnect Radio Nav LIVE 6.5’’ uključuju TomTom Live usluge sa glasovnim komandama i pouzdane informacije o saobraćaju kako bi svako putovanje bilo efikasnije zahvaljujući aplikaciji Uconnect LIVE.

„Keyless Entry & Keyless Go

Kada se približite vozilu i povučete bravu, elektronska kontrola sistema „Keyless Entry & Keyless Go" proverava da li je ključ u blizini, i nakon prepoznavanja tajnog koda odaslanog radio frekvencijom, otključava vrata. A kada se vrata otključaju, sve što treba da uradite jeste da sednete za upravljač i pokrenete motor pritiskom na dugme na kontrolnoj tabli. Keyless entry / keyless go - Ulazak i pokretanje bez ključa    MailTelefonom