Fiat Panda

SAVRŠEN GRADSKI AUTOMOBIL

MOĆ RAZNOVRSNOSTI
Panda gama sadrži čitav niz opcija motora koje možete izabrati: Hybrid 1.0 GSE 70KS i 0.9 70KS CNG TwinAir, kao i benzinski motor 0.9 85KS TwinAir 4×4. Izaberite svoj motor i uživajte u vremenu sa svojom novom Pandom.

Kalkulator kredita

meseci
%

Dizajn

BLUE&ME™- TOMTOM LIVE

Muzika , upućivanje poziva u toku vožnje - sve informacije na dohvat ruke sa opcionim Blue & Me ™ hands- free -TomTom 2 Live + satelitska navigacija. Za kontrolu ekrana na instrument tabli koristite svoj glas ili praktične tastere na volanu.

Tehnologija i sigurnost

Panda je upakovana sa tehnologijom koja je po pravilu svojstvena automobilima koji su dvostruko veći od nje. Parking senzori , kontrola klime , Start & Stop i Blue & Me ™, kao i TomTom sistem čine vožnju lakšom i prijatnijom.

START & STOP *

Inovativna Start & Stop tehnologija pomaže vam da optimizujete potrošnju goriva. Ona automatski isključuje motor kada je automobil u stanju mirovanja, i ponovo ga pokreće pri prvom pritisku na kvačilo. Na ovaj način, ne koristi se više goriva nego što je potrebno.

Pump up the volume

Radio i MP3 kompatibilan CD plejer dolazi kao standardan deo opreme na svim verzijama. Uživajte u muzici je garantovano, jer oba paketa opreme Easy i Lounge dolaze sa šest zvučnika.

Safety

Nova Panda poseduje karakteristike koje će svako putovanje učiniti sigurnim. Smart tehnologija (ABS) vas drži pod kontrolom tokom naglog kočenja, a unutrašnjost je osigurana savremenom generacijom pojasa i vazdušnih jastuka koji omogućuju all-round zaštitu u kabini. Elektronska kontrola stabilnosti (ESC ) pomaže da se održi balans u teškim uslovima na putu. Istovremeno, ABS sistem sa poboljšanim performansama osigurava potpunu kontrolu nad vozilom, čak i kada dođe do iznenadnog kočenja. Kao dodatna mera opreza, sistem za kontrolu pritiska u gumama (TPMS ) omogućiće da nikada ne budete zatečeni nespremni.    MailTelefonom

    Top