CUSTOM

CMX1100 Rebel

Rebel CMX1100 je nešto posebno…

Rebel CXS500 sa izgledom koji se ističe, kao i lako i okretno rukovanje i razigrani odziv motora, vozači, od kojih su mnogi bili novi u svetu dvotočkaša su znali da cene, uživaju u njemu i učine ga prepoznatljivim širom sveta. Sada je trenutak za nešto više. Iako na prvi pogled izgledaju slično, Rebel CMX1100 pruža mnogo više. Karakterističan, paralelni dvocilindrični motor savelikim obrtnim momentom, predstavlja Throttle By Wire funkciju sa 4 režima vožnje, kaoi Hondin sistem za kontrolu obrtnog momenta- Selectable Torque Control i kontrolu proklizavanja zadnjeg točka-Wheelie Control.

Tempomat je deo standardne opreme a naš jedinstveni šestostepeni menjač sa dvostrukim kvačilom je deo opcione ponude. Ovaj “cool” motocikl je dobar i za nagla skretanja-prednje viljuške tipa Cartridge od 43mm, snažni zadnji amortizeri kao i radijalno postavljena prednja kočiona klješta sa četiri klipa, su deo opreme koji to omogućava.

CMX1100 Rebel

BITI SLOBODAN

CMX500 Rebel je sinonim slobode za sve motocikliste a posebno za one sa A2 kategorijom upisanom u dozvolu.  Snažni paralelno postavljeni dvocilindrični motor sa vodenim hlađenjem, smešten je nisko u šasiji i kada se tome doda unapređeno vešanje, osvetljenje, udobnost i elektronika, dobijamo motocikl zadivljujućeg izgleda. Kao prazno platno koje je spremno na sve izazove vaše mašte.

CMX500A Rebel S

OPUŠTENA VOŽNJA

Rebel bira drugačiji put.

Pokreće ga provereni paralelni dvocilindrični motor što rezultira prijatnim, mekanim radom i linearnim ubrzanjem. Idealan za one koji prelaze sa manjih motocikala. Zahvaljujući novom izduvnom sistemu ispunjava EURO5 standard a „assist-and-slipper“dodatak na kvačilu olakšava promenu  stepena prenosa tako što za 30% smanjuje pritisak na papučicu. Položaj sedenja je opuštajuči, sa blago raširenim rukama i nisko postavljenim sedištem. Idealno za autoput . Čak i pri malim brzinama Rebel ostaje udoban i lak za upravljanje.


Pogledajte još


Cenovnik

Kalkulator kredita

meseci
%    MailTelefonom