NAKED

Honda Monkey

MALI MOTOR VELIKO SRCE

Spremni da vozite nešto sasvim drugačije ?

Ne postoji ništa slično Monkey. On ima svoj stil. I karakter kao niko drugi. Hromiran visoko podignut upravljač. Plus ram, nosač točka i amortizeri u istoj boji kao rezervoar u obliku kikirikija. Kao i izdignuti blatobrani.Sve to privlači pažnju, kao i zdepaste gume. Ispod toga je potpuno nov, štedljivi motor od 125cc, sa vazdušnim hlađenjem i petostepenim menjačem pričvršćenim za čvrstu šasiju sa IMU- controlled ABS sistemom kočenja. Takođe je mali i lagan.Samo 104kg, sa udobnim sedištem koje je samo 775mm udaljeno od tla. Mali motocikl sa velikim srcem.Napravljen da unese zabavu u vaš život. To je Monkey.

Honda CB 650 R

Ulovite uzbuđenje trkačke staze.

Motor grmi dok gutate asfalt, naginjući se kroz krivine. Bilo da putujete gradskim ulicama ili se trkate, CBR650R pruža uzbudljiv udarac.

Četvorocilindrični motor pruža snažnu snagu, a šasija sa oštrim upravljanjem drži vas pod kontrolom. Honda kontrola obrtnog momenta održava trakciju na zadnjim točkovima kako bi povećala stabilnost, a Showa SFF USD viljuške osiguravaju vrhunski odziv. Moderno potpuno LED osvetljenje i digitalni LCD zaslon naglašavaju stil sportskog RR motocikla. Ovo je motocikl napravljen za takmičenje i vi ste rođeni takmičar. Učinite svaku vožnju trkom sa novim CBR650R.

Honda CB500F

Oštar, svež estetski, učinkovit i kompaktan dizajn; ulični borac – CB500F je redizajnirani roadster sa modernim izgledom. Minimalne, čiste linije pokazuju paralelni dvocilindrični motor. Potpuna LED rasveta i LCD instrument dodatno naglašavaju modernu estetiku. Prigušivač je projektovan da proizvede duboki zvuk.

CB500F je idealan motocikl za svakog vozača, vlasnika A2 vozačke dozvole. Pravi je predstavnik srednje kategorije motocikala, kompaktnih dimenzija, odličnih performansi i lake upravljivosti. Savršen je za sve one koji žele da iskuse zabavu i slobodu koju motocikl donosi.

Visok nivo kvaliteta, a niski troškovi održavanja čine ga vrlo zahvalnim za održavanje. Predstavlja izuzetno praktičan izbor na duže staze za sve vozače, bez obzira na njihovo vozačko iskustvo.

Ovaj motocikl ima sve što vam treba i ništa vas neće usporiti. Iskoristite čisto iskustvo motocikla sa CB500F.

CB125R

CB125R je nabijen odličnim performansama koje su upakovane u elegantnu siluetu, i nudi uzbudljivo iskustvo za nove vozače. Mlađi brat sjajnog CB1000R a time i član porodice Neo Sports Cafe. Ostavlja momentalan pečat svojim smelim stilom koji okružuje cevasti čelični ram. Najsavremenija LCD tabla i potpuno LED osvetljenje su vrhunske prednosti ali ono što će zaista privući vašu pažnju je dodatna snaga novog DOHC motora od 125 kubika i preciznost vešanja koju donose sistem Showa SFF-BP USD.

 

CB125F

KOMPLETNO ISKUSTVO

CB125F, dobio je od nas potpuni osećaj veličine, za potpuno iskustvo.

Izbacili smo celih 11kg, što ćete primetiti čim dodate gas i uđete u krivinu. Oprema uključuje digitalnu kontrolnu tablu kao i prednja LED svetla. Dodatno, njegov jednocilindrični motor sa 2 ventila eSP(Enhanced smart Power), sa vazdušnim hlađenjem i PGM-F1 ubrizgavanjem goriva, napravljen je da bude opasan. A i pametan. To je razlog dobrog ubrzanja kao i ekonomične potrošnje od 65km/L što pruža domet od 800km između dva punjenja.
Znamo da možda koristite motor za odlazak na posao, to vam je način života ili jednostavno bekstvo od svakodnevne rutine. U svakom slučaju, možete započeti nešto posebno, sa svakim okretom ključa.


Pogledajte još


Cenovnik

Kalkulator kredita

meseci
%    MailTelefonom