SCOOTER

ADV350

AVANTURISTIČKI DUH, GRADSKI STIL

ADV350 se izdvaja iz gomile. Njegov robusni dizajn donosi avanturistički gen, zahvaljujući vešanju dugog hoda i blok gumama, uparenim sa sportskim motorom koji se nosi sa svakim izazovom zahvaljujući HSTC sistemu kontrole prianjanja. Uz veliki prostor za stvari ispod sedišta, podesivi vetrobran, pametni ključ i LCD kontrolnu tablu – uz opciju povezivanja Honda Smartphone sistema – predstavlja jedinstveni skuter moćnih performansi, stila i gradske praktičnosti.

FORZA 750

Upoznajte Forza porodicu. Porodica ultimativnih skutera krcata je naprednom tehnologijom i sportskim performansama, definisana savremenim stilom koji privlači pažnju. Na samom vrhu ponude, napravili smo novu Forzu 750.

Kao što se vi nikad ne zaustavljate, ne čini to ni Forza 750.

Ovaj skuter odlikuju vrhunski elementi koji vam olakšavaju svakodnevno funkcionisanje. Neprekidna povezanost zadržava vas u u toku preko vašeg pametnog telefona i živopisnog TFT ekrana s instrumentima u punom koloru.

Možete birati između tri podrazumevana moda vožnje, sa opcijom podešavanja i neosetnog šestobrzinskog menjača sa dvojnim kvačilom(DCT). A, u svakom trenutku, Honda kontrola obrtnog momenta (HSTC) upravlja vučom zadnje gume. Možete birati između tri podrazumevana moda vožnje, sa opcijom podešavanja i neosetnog šestobrzinskog menjača sa dvojnim kvačilom(DCT). A, u svakom trenutku, Honda kontrola obrtnog momenta (HSTC) upravlja vučom zadnje gume.

Dodajte tome stil koji privlači poglede, gde god da krene ili se zaustavi. Prijatan, snažan motor sa dosta snage obavezan je, kao i šasija koja uzdiže držanje, sa odličnom, veoma brzom dinamikom. I, kao transportni alat, on mora raditi za svog vozača, sa korisnim prostorom ispod sedišta kao i sa mnoštvom pogodnih detalja koji jednostavno čine život boljim.

VOZITE SE SLOBODNO

FORZA 350

SKUTER OBLIKOVAN DA ZADIVI

Novi poboljšan izgled koji prate odlične performanse.

Forza 350 je visoko podigao lestvicu. Izvajan i aerodinamički efikasan donosi stil velike pokretljivosti. Meke, moderne linije stvaraju pravi osećaj sportskog duha i donose osveženu prefinjenu formu. Poboljšana prednja maska i vazdušni štitnik dobro se kombinuju i upravljaju vazdušnim strujanjem kako bi smanjili pritisak na vozačeva leđa pri većim brzinama a tu je i električni vetrobran koji vas štiti od vetra sa jednim pritiskom na dugme.

FORZA 125

ISKORISTITE ŽIVOT U POTPUNOSTI

Tehnologija, praktičnost i prefinjen, sofisticiran stil, sve to upakovano je u jedan sportski GT skuter. Forza 125 ima unapređeni motor Smart Power Plus (eSP+). Opremljen je HSTC i usaglašen je sa EURO5 standardom sa najboljim ubrzanjem u svojoj klasi. Takođe nudi rezervoar za gorivo i domet od skoro 500 kilometara, brzinu koju postiže bez napora i meke i brze reakcije u gradskoj vožnji, a ima i prostor ispod sedišta dovoljan za dve kacige.

PCX125

VREME JE NA VAŠOJ STRANI

Jedan od naših najprodavanijih skutera od 125 kubika postao je još bolji.

PCX125 je napravljen tako da vas odvede bilo gde u gradu a u isto vreme da izgleda dobro dok to radi.

Njegov fenomenalan izgled uvek je privlačio pažnju ali nikad više nego sada. Iza te lepe karoserije su detalji koji čine život lakšim. Paljenjem upravlja Smart-Key.Samo stavite ključ u džep i vozite. Ta funkcija upravlja i opcionom varijantom Smarttop box, koja se otključava kada ste pored vašeg PCX125, a automatski se zaključa čim se udaljite.

X-ADV

NOVE OPCIJE ZA NOVE PREDELE

Učinili smo da X-ADV postane još raznovrsniji i spremniji za sve što ste planirali.

Ram je lakši, redizajnirano sedište olakšava kontakt noge sa podlogom, a nova karoserija pojačava robusni stil karakterističan za X-ADV. Donosi i više prostora za skladištenje i USB tip-C punjač. Dvostruka prednja svetla imaju vrhunsku DRL tehnologiju, dok kolor TFT ekran donosi intuitivne komande. Sada se možete povezati i sa mnogim funkcijama vašeg pametnog telefona, kao što su navigacija, pozivi, poruke i muzika, zahvaljujući novom Honda Smartphone sistemu glasovne kontrole (dostupno samo sa Android™ uređajima). Dakle, gde god da se nađete, nikada niste van kontakta.

SH125

NOVI DAŠAK U VAŠEM SVAKOM DANU

Dve nove kolorne opcije za pravu sportsku privlačnost SH125i.

Želite da se vaš SH125i izdvaja iz gomile? Izaberite između prikrivene Matte Rock sive ili Subtle Matte Pearl Cool bele i uživajte u savremenom izgledu sa sportskim detaljima, prepoznatljivim podnim trakama sa SH logotipom, crvenim detaljima SH i Honda logotipa, kao i sportskim prugama farova.

SH350i

POUZDANE PERFORMANSE. STIL KOJI NE IZLAZI IZ MODE

Naši SH skuteri su ikone u svetu dvotočkaša i decenijama su obezbeđivali lak i praktičan vid transporta za armije vlasnika širom Evrope. Njihove vrhunske performanse, vodeće u klasi, su zasnovane na pouzdanim, snažnim motorima, praktičnosti koje donosi ravan pod kao i stabilnosti koju nose široki točkovi od 16 inča. Sve je to zaokruženo uvek modernim , kompaktnim i prepoznatljivim SH izgledom.


Pogledajte još


Cenovnik

Kalkulator kredita

meseci
%    MailTelefonom