Sport

CBR1000RR-R Fireblade 30. godišnjica

PLAMEN KOJI NAS SPAJA

Možda smo mi ti koji su zapalili vatru, ali su naši vozači ti koji su rasplamsali požar. 1992. godine Fireblade je bio prodavaniji od svih drugih motocikala i nastavio je da to čini još mnogo godina. Zahvaljujemo se vama, našim vozačima, trkačima, entuzijastima, na vašoj vernost

Hondini CBR1000RR-R i CBR1000RR- R SP takođe dobijaju dobre ocene. Lakši sa više snage i sa poboljšanom vožnjom sa novim električnim paketom; legenda se nastavlja.

CBR500R

ČISTOKRVNI TRKAČ

Zašto trke? Zbog unapređenja. To smo uvek i radili. I evo zašto – CBR500R je A2 motocikl – ali i svaki kvadratni milimetar CBR. Agresivni stil i nova grafika ubrzavaju puls. Dvocilindrični motor koji se snažno okreće na vašu komandu i nadograđeno vešanje i kočnice koje će vas ispuniti samopouzdanjem. Ako ste spremni da napredujete do pravih trkačkih performansi, adrenalinski udar počinje ovde.

CBR650R

OTKUD „ R” u CBR

Rođen na trkačkoj stazi, za njim se okreću glave na ulici.

CBR650R je usavršio svoj  trkački DNK za agresivne performanse na putu. Nogostupi i rukohvati daju optimalnu poziciju za vožnju.Za lagano kretanje oko mašine, za savršen balans u krivinama dok savlađujete uzbudljive puteve. Prednja guma je odlično opterećena, za precizno okretanje, dok zadnja koja ima 280 sekcija snažno prijanja. Napred, prodorna LED svetla ispunjavaju čvrstu zaokruženu masku. Okruženi su minimalnim sedištem i redizajniranim tanjim bočnim panelima. Čak je i zadnji prostor za  tablicu za registraciju bio ozbilljno redizajniran. A rika iz izduvne cevi dok prati maksimalno ubrzanje će vam dići kosu na glavi.


Pogledajte još


Cenovnik

Kalkulator kredita

meseci
%    MailTelefonom