Touring

NT1100

DOBRODOŠLI U NOVO TOURING DOBA

Spremni za putovanje? Novi NT1100 nudi sve što vam je potrebno u jednom motociklu. Napravljen je za agilne gradske potrebe i lagano, lako rukovanje i dugotrajno oslanjanje. To je takođe i fantastičan tourer, sa snažnim dvocilindričnim motorom, visokim nivoom opreme i udobnim GT dizajnom za dvoje. Dodajte vrhunsku tehnologiju vožnje – uz opciju šestostepenog menjača sa dvostrukim kvačilom – i preostaje samo jedna stvar za razmatranje. Kuda i koliko daleko želite da idete?

GL1800 Tour

OTKRIĆE PUTOVANJA

Gold Wing Tour podjednako brine o vozaču i o saputniku.

Mora, jer zajednička vožnja treba da bude putovanje na kome delite otkrića a i zadovoljstvo. Dinamično upravljanje i odgovor motora će zadovoljiti svakog vozača, dok je saputnik udobno zavaljen u svom luksuznom prostoru koji je još prostraniji i uživa u onome što se događa  ispred njega. Mogu i da lako otvore bisage tokom vožnje a tu je audio prekidač (smešten na desnoj bisagi) radi kontrole zvuka. A USB priključak na levoj bisagi pruža mogučnost punjenja vašeg telefona. Kao dodatna pogodnost, posebno za saputnika, Gold Wing ima dva režima hoda, napred i nazad, što je idealno za parkiranje.

GL 1800

ČISTO ISKUSTVO

Želite više od svog motocikla? Pronađite ga, upravo ovde.

Gold Wing je čisto iskustvo. Naravno, nosite sve što vam treba, ali ovaj motocikl je napravljen za vožnju. Njegov motor – šestocilindrično mehaničko remek-delo – reaguje trenutno na svaku komandu. Agilno rukovanje jezdi kroz krivine. Ali ovo je Gold Wing. Očekujete više. I dobili ste. Ekspanzivan, 7-inčni TFT ekran u punoj boji pruža informacije o infotainment-u, kao i upravljanje režimom vožnje, podešavanje vešanja i navigaciju. A da biste ostali u kontaktu sa svojim svetom dok svet prolazi pored vas, Apple CarPlai™ i Android Auto™ povezivanje znače da možete da koristite različite Apple™ ili Android™ funkcije pametnog telefona preko Bluetooth®-a.


Pogledajte još


Cenovnik

Kalkulator kredita

meseci
%    MailTelefonom