HONDA CR-V

POSEBAN DOŽIVLJAJ VOŽNJE

CR-V je najsavremeniji i najnapredniji SUV koji je HONDA ikada napravila. Ovaj model postiže izuzetnu sofisticiranost u svojoj petoj generaciji i iskustvo vožnje podiže na sasvim novi nivo. Uz to nudi čitav niz kombinacija od naprednih agregata, pogona na prednje ili sve točkove, manuelnog ili automatskog prenosa do modela sa klasičnih 5 sedišta

Kalkulator kredita

meseci
%

Dizajn

EFIKASAN DIZAJN

Novi CR-V donosi savršeni sklad između neprikosnovene elegancije i atletske gracioznosti.

Njegov spoljašnji dizajn karakterišu oštre konture, sportske dinamične linije, širok i “mišićav” izgled, kao i prepoznatljiv prednji kraj sa LED svetlima.

Tehnologija i sigurnost

NAJVIŠI STEPEN SIGURNOSTI

Na upravljaču se nalaze kontrole putnog računara, audio sistema, tempomata, limitatora brzine, sistema detekcije i praćenja saobraćajnih traka, Bluetooth-a, satelitske navigacije, ali i aplikacija Apple CarPlay i Android Auto.

NOVE TEHNOLOGIJE

Novi CR-V omogućava potpunu povezanost i kontrole na dohvat ruke. Sve bitne informacije za vozača prikazuju se na digitalnom informacionom displeju (DII) smeštenom na kontrolnoj tabli. Pored pomenutog interfejsa na raspolaganju je i centralno pozicionirani ekran od 7 inča osetljiv na dodir koji omogućava povezivanje pametnog telefona putem Bluetooth opcije, kao i korišćenje čitavog niza aplikacija Honda Connect infotainment sistema.

DINAMIČNA VOŽNJA

Kao i svaka Honda, novi CR-V je dizajniran da obezbedi najviši stepen dinamike u vožnji. U ponudi su dva agregata, snažni 1.5 VTEC Turbo i inovativni 2.0 i-MMD hibridni sistem. U kombinaciji sa pogonom na dva ili četiri točka, 6-stepenom manuelnom ili automatskom transmisijom i opcijom od sedam sedišta, sigurno možete izabrati CR-V koji je savršen za Vas.    MailTelefonom

    Top