Jeep COMPASS

VOZI INOVACIJU SVAKI DAN!

Potpuno redizajniran
Novi Compass enterijer je doživeo potpuni preobražaj i sada ga odlikuju jasno definisane i horizontalne linije, elegantnija centralna konzola i veća prostranost. Po prvi put na jednom Jeep® modelu, Uconnect™ radio “izranja” iz upravljačke konzole. Zapremina za odlaganje stvari je više nego udvostručena, sa 2,8L na 7,2L. Pored toga, vrhunski materijali, kao i boja kokpita i sedišta daju mu autentičan stil i veću udobnost.

Kalkulator kredita

meseci
%

Dizajn

Redizajnirane linije

Revolucija počinje sa maskom hladnjaka sa sedam proreza, koja je modernizovana sa ciljem da istakne prepoznatljiv stil ovog kompaktnog SUV vozila. Pored toga, oštrije, modernije linije naglašavaju dizajn prednjeg branika i liniju farova, dajući novom Compass-u masivniji i robusniji izgled.

VIŠE PROSTORA ZA VIŠE STILA

Enterijer donosi sasvim novu dimenziju udobnosti. Ergonomska sedišta vam omogućavaju optimalan položaj sedenja tokom vožnje, sa novom memorijskom oblogom u modelu S. Birajte između autentičnih Jeep® detalja kao što su presvlake od tkanine, vinila ili Nappa tehno vynila za sedišta i upravljačku konzolu.

Tehnologija i sigurnost

TEHNOLOGIJA Novi Jeep® Compass sa sobom donosi novi paket najsavremenijih tehnologija koje će vaš doživljaj vožnje podići na viši nivo.

SUPERIORNA TEHNOLOGIJA

Novi Compass po prvi put uvodi dosad neviđene nadogradnje u čitavu Jeep® seriju: inovativni Uconnect™ radio sa dijagonalom od 10,1 inča, novu digitalnu instrument tablu od 10,25 inča i ekskluzivni Hey Jeep® glasovni servis.Novi Uconnect™ radio po prvi put "izranja" iz upravljačke konzole. 30% veći displej ima 10,1" u dijagonali i Ultra HD rezoluciju. Procesor je čak 5x brži, odziv na glasovne unose je gotovo trenutan, uz još brži proračun navigacione rute.

Najnapredniji operativni sistem na svetu

Revolucionarni operativni sistem novog modela Jeep® Compass otvara vrata novim sadržajima i ekskluzivnim funkcijama. Brži pristup svim kontroloma s intuitivnijim mapiranjem sadržaja i još bržim odzivom na komande dodirom.    MailTelefonom