Novi plug-in hibrid Jeep® Wrangler 4xe sa 380KS dostupan ODMAH

18. Maj 2022.

Plug-in hibridni Jeep® Wrangler nudi vam 380KS kombinovane snage, do 53 km i sa  maksimalnom brzinom od 130 km/h u potpuno električnom režimu

*Homologacija WLTP u gradskoj voznji

Prepoznatljivi i definisani oblici su poboljšani zahvaljujući elegantnim detaljima 4xe sveta, kao što su plavi profili loga ili poklopac za električno punjenje sa strane i posebna linija točkova. Wrangler 4xe je definicija svestranosti, sa sklopivim vetrobranom, različitim krovnim konfiguracijama i uklonjivim vratima čime vam pruža istinski doživljaj vožnje na otvorenom prostoru.

Nova era Jeep® mobilnosti

Nova era Jeep® mobilnosti, Jeep® Wrangler ulazi u svet elektrifikacije sa novom 4xe Plug-In Hibrid tehnologijom. Legendarni Jeep® pogon na sve točkove kombinuje se sa novim električnim pogonom kako bi ponudio novi koncept mobilnosti, ali i ekosistem usluga i rešenja koji razvijaju Jeep® svet

Jeep® Wrangler 4xe plug-in hibrid

OSTANITE USREDSREĐENI NA PUT

ima standardnu opremu sa više od 65 aktivnih i pasivnih bezbednosnih funkcija. Ugrađeni sistemi nude funkcije za kretanje u saobraćaju, kao što su prilagodljiva kontrola krstarenja i sistem upozorenja na sudar sa prednje strane + automatsko kočenje. Osim toga, postoje sistemi dizajnirani za avanture tokom terenskih vožnji, kao što je odabrana kontrola brzine, a to je kontrola brzine tokom terenskih vožnji, koja vam omogućava da održite stabilnu vožnju čak i na neravnom, blatnjavom terenu i strmim padinama

Brzi ritam grada zahteva brzo razmišljanje i još bržu akciju. Potpuno novi Jeep® Wrangler 4xe plug-in hibrid ima bateriju od 17,3 kWh, koja svuda može da se ponovo napuni. Pored toga, baterija ima osmogodišnju garanciju, što znači da može da traje 160.000 km.

 

Za sve informacije i poručicanje

Novog plug-in hibridnog Jeep® Wrangler-a

pozovite Vašeg JEEP prodavca

Aleksandar Zarupski  064/88 30 180 

 

24. Jun 2022.

SAT live show u AK Stojanov

SAT live show u AK Stojanov U saradnji sa Orbico doo ovlašćenim uvoznikom i zastupnikom za motorna ulja i maziva brenda #Shell  i  ekipom iz SAT media napravili smo zajednički... Ceo tekst »

16. Jun 2022.

3 modela skutera za odmah i za B kategoriju

3 modela skutera za odmah i za B katerogiju Za sve vas, koji imate položeno za vozačku dozvolu B kategorije a volite dvotočkaše predstavljamo vam 3 modela skutera u našoj... Ceo tekst »

15. Jun 2022.

Novi (500) RED dostupan odmah

Novi (500)RED   Kao i uvek, FIAT nudi jednostavna, inovativna i relevantna rešenja. „Zaštitimo planetu i njene stanovnike“: mantra modela Novi 500 inspirisala je inženjere da potraže inovativno rešenje. zato... Ceo tekst »

Top