HONDA HIBRIDI NA EV DAYS

8. Septembar 2022.

Nastavljamo više nego uspešnu saradnju sa organizatorima EV DAYS. EV days je sajam i konferencija, posvećena elektromobilnosti koja predstavlja novo globalno tehnološko rešenje transporta ljudi i robe koja se ove godine održava po drugi put u terminu od 08.09-09.09.2022 na Novosadskom sajmu

Ove godine izlažemo HONDA snagu hibrida i nove tehnologije

honda hibridi na ev days

Modele :

HONDA JAZZ HYBRID – “NAJVEĆI MALI AUTOMOBIL”

Novi Honda Jazz podiže stvari na nov nivo i zato zavirimo u unutrašnjost malog Honda automobila koji voli da razmišlja o velikim stvarima. Veoma velikim. Napredni hibridni pogonski sklop e:HEV kombinuje živahan, efikasan benzinski motor sa specijalno dizajniranim dvomotornim hibridnim sistemom. Umesto da pokreće točkove, motor pokreće generator i stvara elektricitet.

i

Honda HR-V

Upoznajte potpuno novi Honda HR-V. Energični, hibrid koji se sam puni, pruža osvežavajući doživljaj vožnje kroz jedinstven i pametni e:HEV pogonski sistem. Inspirisan tehnologijom F1, ovaj otmeni SUV u stilu sportskog kupea donosi polet, vitalnost i svestranost svakom putovanju.

Očekujemo Vas 🙂

9. Januar 2023.

Naši momci već 20 godina u službi Vaših vozila

Godinu novu započinjemo slavljem i priznanjem našim momcima koji već 20 godina su deo Stojanov tima.  Početkom 2000-tih ova ekipa je startovala i svojim trudom i radom učinila da i... Ceo tekst »

28. Decembar 2022.

Obaveštenje o neradnim danima u AK Stojanov

Poštovani, Obaveštavamo Vas : da su neradni dani povodom novogodišnjih i božičnih praznika u Stojanov doo sledeći: Ponedeljak 02.01.2023 Utorak 03.01.2023 Petak 06.01.2023 Subota 07.01.2023 Želimo svima lep odmor i... Ceo tekst »

14. Oktobar 2022.

Honda CIVIC HYBRID je stigla u Novi Sad

Nova #HondaCivic hibrid je stigla Čekamo vas na poznatoj adresi, da se upoznamo jer nova Honda #Civic kombinuje snažne performanse i sofisticiranu udobnost Novi dizajn donosi elegantnu notu i sportsku... Ceo tekst »

Top