HONDA HIBRIDI NA EV DAYS

8. Septembar 2022.

Nastavljamo više nego uspešnu saradnju sa organizatorima EV DAYS. EV days je sajam i konferencija, posvećena elektromobilnosti koja predstavlja novo globalno tehnološko rešenje transporta ljudi i robe koja se ove godine održava po drugi put u terminu od 08.09-09.09.2022 na Novosadskom sajmu

Ove godine izlažemo HONDA snagu hibrida i nove tehnologije

honda hibridi na ev days

Modele :

HONDA JAZZ HYBRID – “NAJVEĆI MALI AUTOMOBIL”

Novi Honda Jazz podiže stvari na nov nivo i zato zavirimo u unutrašnjost malog Honda automobila koji voli da razmišlja o velikim stvarima. Veoma velikim. Napredni hibridni pogonski sklop e:HEV kombinuje živahan, efikasan benzinski motor sa specijalno dizajniranim dvomotornim hibridnim sistemom. Umesto da pokreće točkove, motor pokreće generator i stvara elektricitet.

i

Honda HR-V

Upoznajte potpuno novi Honda HR-V. Energični, hibrid koji se sam puni, pruža osvežavajući doživljaj vožnje kroz jedinstven i pametni e:HEV pogonski sistem. Inspirisan tehnologijom F1, ovaj otmeni SUV u stilu sportskog kupea donosi polet, vitalnost i svestranost svakom putovanju.

Očekujemo Vas 🙂

12. April 2023.

Neradni dani povodom Uskršnjih praznika

Poštovani, Obaveštavamo Vas da auto kuća Stojanov neće raditi od počev od Velikog petka  14.04.2023 zaključno sa prvim danom Uskrsa 17.04.2023. Sa radom nastavljamo od utorka 18.04.2023. Želimo vam lep... Ceo tekst »

20. Mart 2023.

Prolećna Shell Helix & Stojanov akcija

Početak proleća rezervisan je za tradiocinalnu Shell Helix & Stojanov akciju. Poverenje koje gradimo i kvalitet na koji ste navikli i ovog proleća obeležićemo uz prigodan poklon. Shell Helix motorna... Ceo tekst »

13. Februar 2023.

Obaveštenje povodom Dana državnosti

Poštovani, Obaveštavamo vas da zbog Dana državnosti, auto kuća Stojanov neće raditi 15. i 16. februara 2023. godine. Želimo vam lep odmor, a mi s radom počinjemo u petak 17.... Ceo tekst »

Top