HONDA HIBRIDI NA EV DAYS

8. Septembar 2022.

Nastavljamo više nego uspešnu saradnju sa organizatorima EV DAYS. EV days je sajam i konferencija, posvećena elektromobilnosti koja predstavlja novo globalno tehnološko rešenje transporta ljudi i robe koja se ove godine održava po drugi put u terminu od 08.09-09.09.2022 na Novosadskom sajmu

Ove godine izlažemo HONDA snagu hibrida i nove tehnologije

honda hibridi na ev days

Modele :

HONDA JAZZ HYBRID – “NAJVEĆI MALI AUTOMOBIL”

Novi Honda Jazz podiže stvari na nov nivo i zato zavirimo u unutrašnjost malog Honda automobila koji voli da razmišlja o velikim stvarima. Veoma velikim. Napredni hibridni pogonski sklop e:HEV kombinuje živahan, efikasan benzinski motor sa specijalno dizajniranim dvomotornim hibridnim sistemom. Umesto da pokreće točkove, motor pokreće generator i stvara elektricitet.

i

Honda HR-V

Upoznajte potpuno novi Honda HR-V. Energični, hibrid koji se sam puni, pruža osvežavajući doživljaj vožnje kroz jedinstven i pametni e:HEV pogonski sistem. Inspirisan tehnologijom F1, ovaj otmeni SUV u stilu sportskog kupea donosi polet, vitalnost i svestranost svakom putovanju.

Očekujemo Vas 🙂

15. Novembar 2023.

Jesenja SHELL HELIX & STOJANOV akcija

Već godinama unazad, AK Stojanov i Orbico organizuju jesenju promociju , i nagradjuju vernost klijenata. Ove godine, pripremili smo poseban zimski set, neophodan za sve vozače koji žele sigurnost i... Ceo tekst »

6. Novembar 2023.

Decenije posvećenosti

Kompanija "Stojanov" iz Novog Sada sa preko 4 decenije tradicije , predstavlja sinonim za poslovni integritet, posvećenost kvalitetu i pružanju vrhunskih usluga u automobilskoj industriji.Tradicija i kvalitet usluga su rezultat... Ceo tekst »

27. Oktobar 2023.

Jesenja JEEP akcija

U saradnji sa našim partnerom Intesa Leasing, obezbedili smo najpovoljnije uslove finansiranja kupovine vozila na leasing.Nominalna kamatna stopa za finansiranje u protivvrednosti EUR 6,49%, za finansiranje u RSD 6,99%.Ako želite... Ceo tekst »

Top