O nama

40 godina tradicije, kvaliteta i posvećenosti u pružanju najbolje usluge našim klijentima, sinonimi su za Stojanov DOO.

Naš servisno-prodajni centar osnovan je 1976. godine u Novom Sadu, kao samostalna zanatska radnja Autoservis Stojanov.
U toku svog poslovanja, konstatnim ulaganjem u naše kadrove i kvalitet servisnih usluga, postali smo pouzdan partner i ovlašćeni diler brendova Fiat, Alfa Romeo, Jeep i Honda na teritoriji Vojvodine.

Servis Stojanov, izgrađen je i opremljen tako da u svakom momentu možemo kvalitetno, brzo i ekonomično održavati vaše vozilo, kako u garantnom tako i u vangarantnom roku. U sklopu servisa na raspolaganju su vam i usluge tehničkog pregleda i registracije vozila bez odlaska u SUP.

Sve za vaše vozilo dostupno vam je u prodavnici originalnih rezervnih delova za vozila Fiat, Alfa Romeo, Lancia, Jeep i Honda.

Najnovije modele vozila iz programa Fiat, Alfa Romeo, Jeep i Honda možete upoznati, testirati u vožnji i kupiti u jednom od naša dva prodajna salona. Naš prodajnim tim vam je na raspolaganju u vezi svih tehničkih detalja, raspoložive dodatne opreme i uslova plaćanja.

Osim ponude novih modela vozila nudimo vam i poseban deo programa koji se odnosi na polovna vozila.

Testimonial

Saradnja sa auto kućom Stojanov predstavlja pravo zadovoljstvo.

Brzina, efikasnost, inovativnost i timski duh, samo su neke od polaznih tačaka na kojima grade uspešne i dugoročne profesionalne odnose, a dobrom komunikacijom i prijateljskim pristupom, svaki poslovni poduhvat pretvaraju u uživanje.

Sloboda Stojanović

Rukovodilac marketinga, PerSu Marketi

Sama činjenica o dugogodišnjem partnerstvu između firme Orbico i AK Stojanov potvrđuje da su poverenje i kvalitet osnov uspešne saradnje.

Sjajne kampanje iz dana u dan čine AK Stojanov sve boljom i boljom, a posebno one u kojoj klijenti uz kvalitetna FIAT vozila i zamenu Shell maziva dobijaju i sjajne poklone kao nogradu za vernost. Posebne pohvale za ljubazne zaposlene i uvek pozitivnu atmosferu.

Sanja Krstić

Marketing menadžer , Orbico doo

Već dugi niz godina uspešno sarađujemo sa našim prijateljima iz auto kuće Stojanov, i kao poslovni partneri podigli smo međusobnu komunikaciju na zavidan nivo.

Svaki poslovni pohod u koji smo se uputili zajedničkim snagama pokazao je odlične rezultate za posao kao i za našu buduću saradnju. Verujemo da će se naše zajedničko poslovanje u bližoj budućnosti razvijati i kretati u smeru koji će nam doneti mnogo obostranog zadovoljstva i uspeha na poslovnom planu.

Nemanja Mirkić

Marketing department, Yason doo    MailTelefonom

    Top