Naši momci već 20 godina u službi Vaših vozila

9. Januar 2023.

Godinu novu započinjemo slavljem i priznanjem našim momcima koji već 20 godina su deo Stojanov tima.  Početkom 2000-tih ova ekipa je startovala i svojim trudom i radom učinila da i mi sa njima postajemo bolji, postanemo jedan tim i prijatelji.

Naši momci već 20 godina u službi Vaših vozila

Ekipa u sastavu Vladislav Činčurek, Milankov Vujislav i Bojan Poljić  brane boje  limarsko-farbarske radionice. Čestitamo jubilej i jedno veliko BRAVO za vas!

Dok oni nastavljaju svoje karijere, naš kolega Žika Mlinarević ide u zasluženu penziju.

Zaista je velika čast , kada radite sa ovakvim kolegama, kada svaku godinu počinjite svesni da imate ne samo zaposlene već i prijatelje koji zajedno sa vama napreduju, bore se i čine da svaki izazov bude prilika.

Hvala vam na poverenju

14. Februar 2024.

JEEP COMPASS 1.6 Limited PROMO CENA

JEEP COMPASS 1.6 Limited PROMO CENA 28.990 EURDostupni u crvenoj, crnoj i beloj boji.Kubikaža: 1598Snaga motora: 96/131 (kW/KS)Adaptivni tempomatInstrument tabla 10,25Navi, apple car play, android autoFull LED prednja svetlaZa više... Ceo tekst »

13. Februar 2024.

Dan zaljubljenih – posebna ponuda

Pokažite svojoj voljenoj osobi koliko vam je stalo na jedinstven način.Obradujte nju ili njega novim automobilom ove godine!Pripremili smo posebnu ponudu povodom Dana zaljubljenih- Alfa Romeo Tonale po sjajnoj ceni... Ceo tekst »

12. Februar 2024.

Dezinfekcija auto-klime

NOVO U PONUDI Dezinfekcija auto klime jonima srebra po promotivnoj ceni od 2990 rsd. Ultrasonična dezinfekcija kabinskog prostora , sistema za ventilaciju i klima uredjaja u vozilima. Za manje od... Ceo tekst »

Top