Naši momci već 20 godina u službi Vaših vozila

9. Januar 2023.

Godinu novu započinjemo slavljem i priznanjem našim momcima koji već 20 godina su deo Stojanov tima.  Početkom 2000-tih ova ekipa je startovala i svojim trudom i radom učinila da i mi sa njima postajemo bolji, postanemo jedan tim i prijatelji.

Naši momci već 20 godina u službi Vaših vozila

Ekipa u sastavu Vladislav Činčurek, Milankov Vujislav i Bojan Poljić  brane boje  limarsko-farbarske radionice. Čestitamo jubilej i jedno veliko BRAVO za vas!

Dok oni nastavljaju svoje karijere, naš kolega Žika Mlinarević ide u zasluženu penziju.

Zaista je velika čast , kada radite sa ovakvim kolegama, kada svaku godinu počinjite svesni da imate ne samo zaposlene već i prijatelje koji zajedno sa vama napreduju, bore se i čine da svaki izazov bude prilika.

Hvala vam na poverenju

14. Jul 2023.

Novo u auto kući Stojanov – Piaggio Porter

Piaggio porter predstavlja neverovatno kompaktan terenac i iz tog razloga je veoma efikasan za kratke destinacije. Poseduje eko-kompatibilni pogonski agregat pa zbog toga postiže niže operativne troškove. [gallery columns="2" size="large"... Ceo tekst »

7. Jul 2023.

Jeep COMPASS Limited, dostupan odmah

Jeep COMPASS, predstavnik iz kategorije SUV vozila, spreman za sve destinacije. Karakteriše ga specifičan i prepoznatljiv spoljni izgled koji ističe robusnost i masivnost ovog modela. Ukoliko se osmotri unutrašnjost, primećuje... Ceo tekst »

12. April 2023.

Neradni dani povodom Uskršnjih praznika

Poštovani, Obaveštavamo Vas da auto kuća Stojanov neće raditi od počev od Velikog petka  14.04.2023 zaključno sa prvim danom Uskrsa 17.04.2023. Sa radom nastavljamo od utorka 18.04.2023. Želimo vam lep... Ceo tekst »

Top