Novi (500) RED dostupan odmah

15. Jun 2022.

Novi (500)RED

 

Kao i uvek, FIAT nudi jednostavna, inovativna i relevantna rešenja. „Zaštitimo planetu i njene stanovnike“: mantra modela Novi 500 inspirisala je inženjere da potraže inovativno rešenje. zato je FIAT nastavio svoje putovanje ka održivosti, sa društvenom posvećenošću da napravi doprinos boljoj budućnosti, što omogućava partnerstvo sa (RED), organizacijom koja se bori protiv pandemija širom sveta već 15 godina.

(RED) je organizacija koja se bori protiv globalnih zdravstvenih hitnih situacija kao što su AIDS i COVID: svaki put kada kupite (RED) proizvod, vaša kupovina pokreće donaciju Globalnom fondu za podršku nizu prevencije, lečenja, savetovanja, testiranja, edukacije i usluge nege zajednicama kojima je najpotrebnija.

Zato smo se s ponosom pridružili ovom iskustvu i stvorili (FIAT)RED porodicu: da bismo vam omogućili da budete deo nje.

Svako vozilo(500)RED je  proizvod i deo je ove obaveze.

Novi (500)RED 

1.0 70KS HYBRID

DOSTUPAN ZA ISPORUKU ODMAH

Za sve informacije i rezervacije pozovite nas :

Jasna Manojlović : 063/11 44 304

Branislav Petrović : 063/11 44 305

Davor Boroš : 064/64 65 156

ili posetite naš FIAT salon : Zrenjaninski put 16 u Novom Sadu

14. Oktobar 2022.

Honda CIVIC HYBRID je stigla u Novi Sad

Nova #HondaCivic hibrid je stigla Čekamo vas na poznatoj adresi, da se upoznamo jer nova Honda #Civic kombinuje snažne performanse i sofisticiranu udobnost Novi dizajn donosi elegantnu notu i sportsku... Ceo tekst »

19. Septembar 2022.

Shell Helix & Stojanov jesenja promocija

Od 21. septembra tradicionalno mi smo smo spremni za još jednu Shell Helix & Stojanov jesenja promocija Zajedno sa našim prijateljima iz Orbico doo uz svaku zamenu ulja i filtera... Ceo tekst »

8. Septembar 2022.

HONDA HIBRIDI NA EV DAYS

Nastavljamo više nego uspešnu saradnju sa organizatorima EV DAYS. EV days je sajam i konferencija, posvećena elektromobilnosti koja predstavlja novo globalno tehnološko rešenje transporta ljudi i robe koja se ove... Ceo tekst »

Top