Prolećna akcija Shell i AK Stojanov je počela

15. Mart 2022.

Tradicija je da se proleće dočeka sa Shell Helix i Stojanov  akcijom

40 godina posvećenosti i rada ove auto kuće nudi Vam sigurnost i kvalitet kada je u pitanju održavanje Vašeg vozila. Čast nam je da zajedno gradimo put ka uspehu!

Od 15.03.2022. uz zamenu Shell Helix motornog ulja i filtera samo u AK Stojanov očekuje Vas Shell & Stojanov prsluk ili set alata.

Akcija traje do isteka zaliha.

 

Čekamo Vas u AK Stojanov na Zrenjaninskom putu 16 u Novom Sadu. Za zakazivanje i sve informacije pozovite nas 021/2100-490

14. Oktobar 2022.

Honda CIVIC HYBRID je stigla u Novi Sad

Nova #HondaCivic hibrid je stigla Čekamo vas na poznatoj adresi, da se upoznamo jer nova Honda #Civic kombinuje snažne performanse i sofisticiranu udobnost Novi dizajn donosi elegantnu notu i sportsku... Ceo tekst »

19. Septembar 2022.

Shell Helix & Stojanov jesenja promocija

Od 21. septembra tradicionalno mi smo smo spremni za još jednu Shell Helix & Stojanov jesenja promocija Zajedno sa našim prijateljima iz Orbico doo uz svaku zamenu ulja i filtera... Ceo tekst »

8. Septembar 2022.

HONDA HIBRIDI NA EV DAYS

Nastavljamo više nego uspešnu saradnju sa organizatorima EV DAYS. EV days je sajam i konferencija, posvećena elektromobilnosti koja predstavlja novo globalno tehnološko rešenje transporta ljudi i robe koja se ove... Ceo tekst »

Top