Prolećna akcija Shell i AK Stojanov je počela

15. Mart 2022.

Tradicija je da se proleće dočeka sa Shell Helix i Stojanov  akcijom

40 godina posvećenosti i rada ove auto kuće nudi Vam sigurnost i kvalitet kada je u pitanju održavanje Vašeg vozila. Čast nam je da zajedno gradimo put ka uspehu!

Od 15.03.2022. uz zamenu Shell Helix motornog ulja i filtera samo u AK Stojanov očekuje Vas Shell & Stojanov prsluk ili set alata.

Akcija traje do isteka zaliha.

 

Čekamo Vas u AK Stojanov na Zrenjaninskom putu 16 u Novom Sadu. Za zakazivanje i sve informacije pozovite nas 021/2100-490

15. Novembar 2023.

Jesenja SHELL HELIX & STOJANOV akcija

Već godinama unazad, AK Stojanov i Orbico organizuju jesenju promociju , i nagradjuju vernost klijenata. Ove godine, pripremili smo poseban zimski set, neophodan za sve vozače koji žele sigurnost i... Ceo tekst »

6. Novembar 2023.

Decenije posvećenosti

Kompanija "Stojanov" iz Novog Sada sa preko 4 decenije tradicije , predstavlja sinonim za poslovni integritet, posvećenost kvalitetu i pružanju vrhunskih usluga u automobilskoj industriji.Tradicija i kvalitet usluga su rezultat... Ceo tekst »

27. Oktobar 2023.

Jesenja JEEP akcija

U saradnji sa našim partnerom Intesa Leasing, obezbedili smo najpovoljnije uslove finansiranja kupovine vozila na leasing.Nominalna kamatna stopa za finansiranje u protivvrednosti EUR 6,49%, za finansiranje u RSD 6,99%.Ako želite... Ceo tekst »

Top