SAT live show u AK Stojanov

24. Jun 2022.

SAT live show u AK Stojanov

SAT live show u AK Stojanov

U saradnji sa Orbico doo ovlašćenim uvoznikom i zastupnikom za motorna ulja i maziva brenda #Shell  i  ekipom iz SAT media napravili smo zajednički prilog na temu : Kada treba menjati ulje – pre ili posle odmora?

Kompletan prilog možete pogledati na SAT HUB

Mi vam prenosimo delić atmosfere sa snimanja i želimo posebno da se zahvalimo našeg šefu servisa Daliboru Anđeliću , kolegi Marku Vukovu i prijateljima iz Orbico Shell odnosno sve pohvale za Uroša Filipovića

Do sledećeg druženja uživajte u prilog za SAT live show  i ujedno vas pozivamo da pre polaska na putovanja proverite nivo ulja u Vašem vozilu. 

Mi smo tu, adresu znate Zrenjaninski put 16 u Novom Sadu

14. Oktobar 2022.

Honda CIVIC HYBRID je stigla u Novi Sad

Nova #HondaCivic hibrid je stigla Čekamo vas na poznatoj adresi, da se upoznamo jer nova Honda #Civic kombinuje snažne performanse i sofisticiranu udobnost Novi dizajn donosi elegantnu notu i sportsku... Ceo tekst »

19. Septembar 2022.

Shell Helix & Stojanov jesenja promocija

Od 21. septembra tradicionalno mi smo smo spremni za još jednu Shell Helix & Stojanov jesenja promocija Zajedno sa našim prijateljima iz Orbico doo uz svaku zamenu ulja i filtera... Ceo tekst »

8. Septembar 2022.

HONDA HIBRIDI NA EV DAYS

Nastavljamo više nego uspešnu saradnju sa organizatorima EV DAYS. EV days je sajam i konferencija, posvećena elektromobilnosti koja predstavlja novo globalno tehnološko rešenje transporta ljudi i robe koja se ove... Ceo tekst »

Top