SAT live show u AK Stojanov

24. Jun 2022.

SAT live show u AK Stojanov

SAT live show u AK Stojanov

U saradnji sa Orbico doo ovlašćenim uvoznikom i zastupnikom za motorna ulja i maziva brenda #Shell  i  ekipom iz SAT media napravili smo zajednički prilog na temu : Kada treba menjati ulje – pre ili posle odmora?

Kompletan prilog možete pogledati na SAT HUB

Mi vam prenosimo delić atmosfere sa snimanja i želimo posebno da se zahvalimo našeg šefu servisa Daliboru Anđeliću , kolegi Marku Vukovu i prijateljima iz Orbico Shell odnosno sve pohvale za Uroša Filipovića

Do sledećeg druženja uživajte u prilog za SAT live show  i ujedno vas pozivamo da pre polaska na putovanja proverite nivo ulja u Vašem vozilu. 

Mi smo tu, adresu znate Zrenjaninski put 16 u Novom Sadu

20. Mart 2023.

Prolećna Shell Helix & Stojanov akcija

Početak proleća rezervisan je za tradiocinalnu Shell Helix & Stojanov akciju. Poverenje koje gradimo i kvalitet na koji ste navikli i ovog proleća obeležićemo uz prigodan poklon. Shell Helix motorna... Ceo tekst »

13. Februar 2023.

Obaveštenje povodom Dana državnosti

Poštovani, Obaveštavamo vas da zbog Dana državnosti, auto kuća Stojanov neće raditi 15. i 16. februara 2023. godine. Želimo vam lep odmor, a mi s radom počinjemo u petak 17.... Ceo tekst »

9. Januar 2023.

Naši momci već 20 godina u službi Vaših vozila

Godinu novu započinjemo slavljem i priznanjem našim momcima koji već 20 godina su deo Stojanov tima.  Početkom 2000-tih ova ekipa je startovala i svojim trudom i radom učinila da i... Ceo tekst »

Top