SAT live show u AK Stojanov

24. Jun 2022.

SAT live show u AK Stojanov

SAT live show u AK Stojanov

U saradnji sa Orbico doo ovlašćenim uvoznikom i zastupnikom za motorna ulja i maziva brenda #Shell  i  ekipom iz SAT media napravili smo zajednički prilog na temu : Kada treba menjati ulje – pre ili posle odmora?

Kompletan prilog možete pogledati na SAT HUB

Mi vam prenosimo delić atmosfere sa snimanja i želimo posebno da se zahvalimo našeg šefu servisa Daliboru Anđeliću , kolegi Marku Vukovu i prijateljima iz Orbico Shell odnosno sve pohvale za Uroša Filipovića

Do sledećeg druženja uživajte u prilog za SAT live show  i ujedno vas pozivamo da pre polaska na putovanja proverite nivo ulja u Vašem vozilu. 

Mi smo tu, adresu znate Zrenjaninski put 16 u Novom Sadu

11. Mart 2024.

FIAT Ultimo ponuda

ASAP - a sada pažnja!Specijalna ograničena ponuda FIAT ULTIMO.Super lako, potrebno je samo da:Izaberite model Izaberite opremu Izaberite boju Molimo Vas da popunite online formular ukoliko ste zainteresovani i želite da Vam pošaljemo... Ceo tekst »

1. Mart 2024.

Jeep Compass ponuda

Jeep® Compass, za novu generaciju avanturista.Dva motora ista cena 1,6 diesel ili 1,5 e-hybrid DCT - izbor je Vaš!Za više informacija o ponudi:𝐏𝐎𝐙𝐎𝐕𝐈𝐓𝐄Aleksandar: 064 8830 180Srdjan: 063 583 730 ili... Ceo tekst »

27. Februar 2024.

Prolećna SHELL HELIX & STOJANOV akcija

Kao i dugi niz prethodnih godina, Stojanov d.o.o.  nagrađuje vernost svojih klijenata, u saradnji sa kompanijom Orbico, uvoznikom motornog ulja Shell. Želimo podsetiti klijente na važnost redovnog servisiranja i zamene... Ceo tekst »

Top