SAT live show u AK Stojanov

24. Jun 2022.

SAT live show u AK Stojanov

SAT live show u AK Stojanov

U saradnji sa Orbico doo ovlašćenim uvoznikom i zastupnikom za motorna ulja i maziva brenda #Shell  i  ekipom iz SAT media napravili smo zajednički prilog na temu : Kada treba menjati ulje – pre ili posle odmora?

Kompletan prilog možete pogledati na SAT HUB

Mi vam prenosimo delić atmosfere sa snimanja i želimo posebno da se zahvalimo našeg šefu servisa Daliboru Anđeliću , kolegi Marku Vukovu i prijateljima iz Orbico Shell odnosno sve pohvale za Uroša Filipovića

Do sledećeg druženja uživajte u prilog za SAT live show  i ujedno vas pozivamo da pre polaska na putovanja proverite nivo ulja u Vašem vozilu. 

Mi smo tu, adresu znate Zrenjaninski put 16 u Novom Sadu

14. Jul 2023.

Novo u auto kući Stojanov – Piaggio Porter

Piaggio porter predstavlja neverovatno kompaktan terenac i iz tog razloga je veoma efikasan za kratke destinacije. Poseduje eko-kompatibilni pogonski agregat pa zbog toga postiže niže operativne troškove. [gallery columns="2" size="large"... Ceo tekst »

7. Jul 2023.

Jeep COMPASS Limited, dostupan odmah

Jeep COMPASS, predstavnik iz kategorije SUV vozila, spreman za sve destinacije. Karakteriše ga specifičan i prepoznatljiv spoljni izgled koji ističe robusnost i masivnost ovog modela. Ukoliko se osmotri unutrašnjost, primećuje... Ceo tekst »

12. April 2023.

Neradni dani povodom Uskršnjih praznika

Poštovani, Obaveštavamo Vas da auto kuća Stojanov neće raditi od počev od Velikog petka  14.04.2023 zaključno sa prvim danom Uskrsa 17.04.2023. Sa radom nastavljamo od utorka 18.04.2023. Želimo vam lep... Ceo tekst »

Top