Servis

U okviru preduzeća Stojanov posluje i ovlašćeni servis za vozila marke Alfa Romeo, Lancia i JEEP.

Servis je opremljen najsavremenijim dijagnostičkim uređajima i alatima neophodnim za održavanje i popravku vozila iz programa Fiat, kako u garantnom roku tako i nakon njegovog isteka. U sklopu servisa nalazi se i prodavnica rezervnih delova u kojoj možete kupiti originalne delove iz Alfa Romeo, Lancia ili Jeep programa.

Više od četrdeset zaposlenih i stručno obučenih radnika u našem servisu predstavljaju garanciju da će sve intervencije na vašem automobilu biti obavljene kvalitetno i u kratkom vremenskom roku.

Mehanika

Proizvođači automobila uvek preporučuju održavanje vozila isključivo u ovlašćenim servisima. Razlog za ovakvu praksu je jednostavan – jedino ovlašćeni servisi imaju pristup svim novim i neophodnim informacijama, tehničkim biltenima i najažurnijem dijagnostičkom softveru. Originalni kvalitet rezervnih delova, moderni dijagnostički uređaji i obučen kadar, uvek su isplativi.

  • Redovno održavanje i popravke na motoru, generalni remont motora vozila
  • Popravke sistema za gorivo, benzinskih i dizel pumpi i dizni
  • Popravke menjača (manuelnih i automatskih menjača)
  • Popravke sistema za upravljanje, trapa i vešanja vozila
  • Popravke kočionog sistema

Elektrika i elektronika

Posedujemo orginalnu fabričku dijagnostiku za brendove Fiat, Jeep, Alfa Romeo, Honda.

Nudimo vam usluge:

  • Održavanja i servisiranja klima uređaja
  • Ugradnja CNG i TNG uređaja i servisiranje
  • Ugradnja i servisiranje parking senzora
  • Ažuriranje softvera

Limarija i farbarija

Limarsko i farbarsko odeljenje, osposobljeno je za rad na svim vrstama vozila, bila ona putnička ili komercijalna, nevezano za marku i tip vozila. Koriste se boje koje su preporučene od proizvođača, tako da je dobijanje prave nijanse garantovano.

Raspolažemo sa 2 komore za pripremne radove, kao i sa najsavremnijom komorom za sušenje i farbanje vozila.

Takođe, jedini u Vojvodini nudimo uslugu kompjuterskog merenja na radnim stolovima – dva šablona kojima se teže havarisana vozila vraćaju u fabričke mere.
Osim navedenih, vršimo i sve vrste bravarskih radova.

Ugradnja TNG uređaja za vozila

Kompanija Stojanov obezbeđuje ugradnju TNG uređaja za vozila iz Fiat grupe (novije generacije) za 700 eur (u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS) sa kompletnom uslugom atesta.

Osim ugradnje TNG uređaja pomoću Lovato tehnologije, u našem servisu možete ugraditi i plinski uredjaj AC STAG

Svim klijentima se pruža adekvatna usluga ugradnje originalne opreme sa garantovanim kvalitetom i mogućnošću servisiranja opreme u garantnom i vangarantnom roku.

Prodaja rezervnih delova

U sklopu servisa nalazi se i prodavnica rezervnih delova u kojoj možete kupiti originalne delove iz Alfa Romeo, Lancia ili Jeep programa.

 

pomoc-na-putu

Garancija

Ugovorna garancija na vozilo (24 meseca)

24 meseca od datuma isporuke vozila kupcu, osim u slučaju drugih, povoljnijih i zakonom garantovanih uslova. Prodavac garantuje da će u slučaju neispravnosti nastalih u periodu od 24 meseca od datuma isporuke vozila, bez ograničenja u kilometraži i za koje se utvrdi da su predmet garancije, izvršiti popravku vozila u skladu sa odredbama garancije.

Anti-korozivna zaštita (8 godina)

Sastavni elementi karoserije vozila su pod garancijom protiv rđanja izazvanog korozijom koja se pojavljuje iznutra. Garancijom se obezbeđuje popravka odnosno zamena bilo kog sastavnog elementa karoserije koji je oštećen korozijom i važi 8 godina od datuma isporuke vozila.

Garancija koja se odnosi na boju (36 meseci)

Vozilo je pod garancijom na neispravnosti nastale u proizvodnji koje se odnose na boju za period od 36 meseci od datuma isporuke. Garancijom se obezbeđuje potpuno ili parcijalno bojenje vozila u zavisnosti od potrebe i uklanjanje bilo koje ustanovljene greške u skladu sa standardnim uslovima proizvođača.

Sve intervencije pokrivene ovom garancijom dostupne su pod istim uslovima za sve Fiat servisne centre (u Srbiji i inostranstvu). Važno je naglasiti da garancija ne pokriva greške ili neispravnosti u potpunosti ili delom izazvane ili pogoršane neizvršavanjem održavanja propisanog od strane proizvođača.