Garancija

Ugovorna garancija na vozilo (24 meseca)

24 meseca od datuma isporuke vozila kupcu, osim u slučaju drugih, povoljnijih i zakonom garantovanih uslova. Prodavac garantuje da će u slučaju neispravnosti nastalih u periodu od 24 meseca od datuma isporuke vozila, bez ograničenja u kilometraži i za koje se utvrdi da su predmet garancije, izvršiti popravku vozila u skladu sa odredbama garancije.

Anti-korozivna zaštita (8 godina)

Sastavni elementi karoserije vozila su pod garancijom protiv rđanja izazvanog korozijom koja se pojavljuje iznutra. Garancijom se obezbeđuje popravka odnosno zamena bilo kog sastavnog elementa karoserije koji je oštećen korozijom i važi 8 godina od datuma isporuke vozila.

Garancija koja se odnosi na boju (36 meseci)

Vozilo je pod garancijom na neispravnosti nastale u proizvodnji koje se odnose na boju za period od 36 meseci od datuma isporuke. Garancijom se obezbeđuje potpuno ili parcijalno bojenje vozila u zavisnosti od potrebe i uklanjanje bilo koje ustanovljene greške u skladu sa standardnim uslovima proizvođača.

Sve intervencije pokrivene ovom garancijom dostupne su pod istim uslovima za sve Fiat servisne centre (u Srbiji i inostranstvu). Važno je naglasiti da garancija ne pokriva greške ili neispravnosti u potpunosti ili delom izazvane ili pogoršane neizvršavanjem održavanja propisanog od strane proizvođača.

Top