Vremenska kapsula porodice STOJANOV … 1997. godina

9. Februar 2022.

godina 1997., adresa : Dr. Svetislava Kasapinovića br.9 u Novom Sadu

„Stari prijatelj je najbolje ogledalo” George Herbert

Od početka rada naš servis je bio na nekoliko lokacija po gradu, ali te 1997. godine uspeli smo da objedinimo nekoliko radionica na jednu adresu pod jednim krovom : automehanika, limarija I farbara.

Veliki broj prijatelja, poznanika I članova porodice tim povodom bio je uz nas na svečanom otvaranju.

Četvrt veka je prošlo od tog momenta i danas 2022. godine, svoje bogate karijere neki su krunisali penzijom, neki su svoju decu zaposlili u kolektiv i tako nastavili svoju vezu sa kompanijom, a neki su svoje bračne drugove pretvorili u kolege i zajedno svaki dan rade u istom timu.

1997. godina  adresa: Dr. Svetislava Kasapinovića br.9 u Novom Sadu

Otvaranje servisa STOJANOV 1997

2022. godina, adresa Zrenjaninski put 12 u Novom Sadu

Servis Stojanov 2022

Od tada do danas u timu STOJANOV-a su :

Vesa Cvetićanin – šefica finansija

Saša Ribić – šef limarije ( koji je danas opravdano odsutan ), ali  na fotografiji  njegov sin Strahinja Ribić – prijem vozila

Vladislav Činčurek – farbara ( njegov otac Boško je te 1997. godine bio sa nama, a Vlada je u timu od 2000. godine)

Zoran Gligorić – limarija, 

Dušan Dušić – limarija , još od pre odlaska na odluženje vojnog roka kao šegrt je počeo svoju karijeru kod nas tj od 1995. godine je u timu

Željka Mlinarević – (njen suprug Žika je od 1992. godine bio zaposlen u AK Stojanov I otišao od nas u zasluženu penziju ) – administracija

Branko Stojanov – osnivač i energija u pokretu, lider koji svaki dan je tu za svoje zaposlene

Privilegija je biti deo istorije, kad svojim radom i trudom ostavite trag toliko dubok da vreme nije neprijatelj, već naprotiv vaš najbolji prijatelj jer ste tokom svog radnog iskustva stekli ne samo platu, penziju već porodicu.

 

Nastavak sledi ….

 

11. Mart 2024.

FIAT Ultimo ponuda

ASAP - a sada pažnja!Specijalna ograničena ponuda FIAT ULTIMO.Super lako, potrebno je samo da:Izaberite model Izaberite opremu Izaberite boju Molimo Vas da popunite online formular ukoliko ste zainteresovani i želite da Vam pošaljemo... Ceo tekst »

1. Mart 2024.

Jeep Compass ponuda

Jeep® Compass, za novu generaciju avanturista.Dva motora ista cena 1,6 diesel ili 1,5 e-hybrid DCT - izbor je Vaš!Za više informacija o ponudi:𝐏𝐎𝐙𝐎𝐕𝐈𝐓𝐄Aleksandar: 064 8830 180Srdjan: 063 583 730 ili... Ceo tekst »

27. Februar 2024.

Prolećna SHELL HELIX & STOJANOV akcija

Kao i dugi niz prethodnih godina, Stojanov d.o.o.  nagrađuje vernost svojih klijenata, u saradnji sa kompanijom Orbico, uvoznikom motornog ulja Shell. Želimo podsetiti klijente na važnost redovnog servisiranja i zamene... Ceo tekst »

Top