Jeep COMPASS Limited, dostupan odmah

7. Jul 2023.

Jeep COMPASS, predstavnik iz kategorije SUV vozila, spreman za sve destinacije.

Karakteriše ga specifičan i prepoznatljiv spoljni izgled koji ističe robusnost i masivnost ovog modela. Ukoliko se osmotri unutrašnjost, primećuje se prostranost i stilizovanost kabine vozila. Stil u kombinaciji sa novom tehnologijom doprinosi potpunom ugođaju tokom vožnje.

Limited paket opreme ukazuje na mogućnosti koje Vam se pružaju.

Aktivni adaptivni tempomat, asistencija praćenje trake, senzor mrtvog ugla i automatsko dugo svetlo doprineće sigurnoj vožnji. Multimedija od 10,1 inča i nešto veća instrument tabla omogućavaju praćenje svih detalja, zabavu i komfornost.

Na kraju ne treba zaboraviti ni automatsko parkiranje, parking senzore na prednjoj i zadnjoj strani vozila i kamere koje pokrivaju 360° uz koje ćete Vaš automobil parkirati sigurno i bezbedno.

Ukoliko ste zainteresovani i želite da saznate više o Jeep Compass-u,

Pozovite naše ovlašćene prodavce:

Srđan – 063/58 37 30,

Aleksandar – 063/88 30 180,

Ili nas posetite u našem salonu na adresi: Zrenjaninski put 16

14. Jul 2023.

Novo u auto kući Stojanov – Piaggio Porter

Piaggio porter predstavlja neverovatno kompaktan terenac i iz tog razloga je veoma efikasan za kratke destinacije. Poseduje eko-kompatibilni pogonski agregat pa zbog toga postiže niže operativne troškove. [gallery columns="2" size="large"... Ceo tekst »

7. Jul 2023.

Jeep COMPASS Limited, dostupan odmah

Jeep COMPASS, predstavnik iz kategorije SUV vozila, spreman za sve destinacije. Karakteriše ga specifičan i prepoznatljiv spoljni izgled koji ističe robusnost i masivnost ovog modela. Ukoliko se osmotri unutrašnjost, primećuje... Ceo tekst »

12. April 2023.

Neradni dani povodom Uskršnjih praznika

Poštovani, Obaveštavamo Vas da auto kuća Stojanov neće raditi od počev od Velikog petka  14.04.2023 zaključno sa prvim danom Uskrsa 17.04.2023. Sa radom nastavljamo od utorka 18.04.2023. Želimo vam lep... Ceo tekst »

Top