Podrška uvek i zajedno do medalje

24. Januar 2022.

Podrška uvek i zajedno do medalje

Mi smo uvek tu, da podržimo i pomognemo one koji se bore da svojim znanjem i veštinama promovišu prave vrednosti.

U cilju podrške domaćeg sporta, domaćih sportista  auto kuća Stojanov je danas zajedno sa karate klubom “YU KARATE DO” iz Novog Sada potpisala Ugovor o donaciji.

“YU KARATE DO”  u svom timu ima Srđana Zaklanovića iz Novog Sada , učenika VII razreda i “majstora karatea”

On je 2015. godine u Slovenija (Maribor) – osvojio titulu “Prvak sveta, a novembra 2021.godine položio za crni pojas i postigao zvanje “majstor karatea”
U međuvremenu medelje i uspesi su se nizali :

  • Rumunija (Deva) -II mesto na “Daci-kus kup
  • Rumunija(Kluz Napoka)-Drzavno prvenstvo Rumunije -I mesto
  • Italija (Monticihari) Prvenstvo regije -II mesto
  • Jagodina,Državno prvenstvo Srbije -I mesto
  • Sremska Mitrovica, Državno prvenstvo Srbije -I mesto
  • Bugarska (Blagoevgrad) Državno prvenstvo II mesto
  • Mađarska (Budimpesta) II mesto
Ovo su njegovi najzapaženiji rezultati, pored brojnih medalja i pehara koje je osvojio na domaćim turnirima. Osim  što vredno trenira i posvećen je sportu, Srđan je odličan đak osnovne škola Prva Vojvođanska brigada u Novom Sadu, gde se istakao posebno na takmičenjima uz Fizike i Biologije.

Srđan je  neko ko zna da samo svojim radom i trudom rezultati su tu, a da je podrška okoline više neko ikad potrebna kako bi sportisti mogli da nastave da nizu uspehe i sa što manje stresa spremaju se za svaki ispit veština, svako takmičenje .

karate Srdjan Zaklanovic

Njegova želja je da uživa u svom sportu a svoja znaja i veštine u ovom sportu prenese nekoj novoj generaciji uz redovno školovanje i rad na sebi, a mi smo tu da damo naš mali doprinos na putu do nekih novih uspeha i osvarenja želja.

 

29. Maj 2024.

Fiat Ducato dostavna vozila po izuzetnim cenama

Najnovija generacija dostavnih vozila po najnižim cenama.U prilici smo Vam ponuditi odmah dostupna Fiat Ducato vozila po izuzetnim cenama i uslovima finansiranja. za više informacija o akciji pozovite nas Jasna... Ceo tekst »

10. Maj 2024.

Plati 1000 € i vozi

Standardna oprema Eksterijer 16" Aluminijumske felne Full LED farovi, LED zadnja svetla, Svetla za maglu Zatamnjena zadnja stakla Hromirani detalji Retrovizor u boji vozila Zaštita prednjeg branika u sivoj boji... Ceo tekst »

26. April 2024.

Neradni dani povodom praznika

Obaveštavamo Vas da auto kuća Stojanov neće raditi u perodu od 01. - 06.maja zbog državnih praznika . Sa redovnim radom nastavljamo od utorka 07.05.2024. Koristimo priliku da čestitamo praznik... Ceo tekst »