Podrška uvek i zajedno do medalje

24. Januar 2022.

Podrška uvek i zajedno do medalje

Mi smo uvek tu, da podržimo i pomognemo one koji se bore da svojim znanjem i veštinama promovišu prave vrednosti.

U cilju podrške domaćeg sporta, domaćih sportista  auto kuća Stojanov je danas zajedno sa karate klubom “YU KARATE DO” iz Novog Sada potpisala Ugovor o donaciji.

“YU KARATE DO”  u svom timu ima Srđana Zaklanovića iz Novog Sada , učenika VII razreda i “majstora karatea”

On je 2015. godine u Slovenija (Maribor) – osvojio titulu “Prvak sveta, a novembra 2021.godine položio za crni pojas i postigao zvanje “majstor karatea”
U međuvremenu medelje i uspesi su se nizali :

  • Rumunija (Deva) -II mesto na “Daci-kus kup
  • Rumunija(Kluz Napoka)-Drzavno prvenstvo Rumunije -I mesto
  • Italija (Monticihari) Prvenstvo regije -II mesto
  • Jagodina,Državno prvenstvo Srbije -I mesto
  • Sremska Mitrovica, Državno prvenstvo Srbije -I mesto
  • Bugarska (Blagoevgrad) Državno prvenstvo II mesto
  • Mađarska (Budimpesta) II mesto
Ovo su njegovi najzapaženiji rezultati, pored brojnih medalja i pehara koje je osvojio na domaćim turnirima. Osim  što vredno trenira i posvećen je sportu, Srđan je odličan đak osnovne škola Prva Vojvođanska brigada u Novom Sadu, gde se istakao posebno na takmičenjima uz Fizike i Biologije.

Srđan je  neko ko zna da samo svojim radom i trudom rezultati su tu, a da je podrška okoline više neko ikad potrebna kako bi sportisti mogli da nastave da nizu uspehe i sa što manje stresa spremaju se za svaki ispit veština, svako takmičenje .

karate Srdjan Zaklanovic

Njegova želja je da uživa u svom sportu a svoja znaja i veštine u ovom sportu prenese nekoj novoj generaciji uz redovno školovanje i rad na sebi, a mi smo tu da damo naš mali doprinos na putu do nekih novih uspeha i osvarenja želja.

 

19. Septembar 2022.

Shell Helix & Stojanov jesenja promocija

Od 21. septembra tradicionalno mi smo smo spremni za još jednu Shell Helix & Stojanov jesenja promocija Zajedno sa našim prijateljima iz Orbico doo uz svaku zamenu ulja i filtera... Ceo tekst »

8. Septembar 2022.

HONDA HIBRIDI NA EV DAYS

Nastavljamo više nego uspešnu saradnju sa organizatorima EV DAYS. EV days je sajam i konferencija, posvećena elektromobilnosti koja predstavlja novo globalno tehnološko rešenje transporta ljudi i robe koja se ove... Ceo tekst »

22. Avgust 2022.

Vespa Primavera za isporuku odmah spremna

Vespa Primavera  : BEZVREMENSKI KLASIK  Vespa Primavera juri ulicama dvadeset prvog veka sa istom agilnošću i dinamikom danas kao originalna legenda koja je revolucionirala urbanu mobilnost tokom šezdesetih godina prošlog... Ceo tekst »

Top