Podrška uvek i zajedno do medalje

24. Januar 2022.

Podrška uvek i zajedno do medalje

Mi smo uvek tu, da podržimo i pomognemo one koji se bore da svojim znanjem i veštinama promovišu prave vrednosti.

U cilju podrške domaćeg sporta, domaćih sportista  auto kuća Stojanov je danas zajedno sa karate klubom “YU KARATE DO” iz Novog Sada potpisala Ugovor o donaciji.

“YU KARATE DO”  u svom timu ima Srđana Zaklanovića iz Novog Sada , učenika VII razreda i “majstora karatea”

On je 2015. godine u Slovenija (Maribor) – osvojio titulu “Prvak sveta, a novembra 2021.godine položio za crni pojas i postigao zvanje “majstor karatea”
U međuvremenu medelje i uspesi su se nizali :

  • Rumunija (Deva) -II mesto na “Daci-kus kup
  • Rumunija(Kluz Napoka)-Drzavno prvenstvo Rumunije -I mesto
  • Italija (Monticihari) Prvenstvo regije -II mesto
  • Jagodina,Državno prvenstvo Srbije -I mesto
  • Sremska Mitrovica, Državno prvenstvo Srbije -I mesto
  • Bugarska (Blagoevgrad) Državno prvenstvo II mesto
  • Mađarska (Budimpesta) II mesto
Ovo su njegovi najzapaženiji rezultati, pored brojnih medalja i pehara koje je osvojio na domaćim turnirima. Osim  što vredno trenira i posvećen je sportu, Srđan je odličan đak osnovne škola Prva Vojvođanska brigada u Novom Sadu, gde se istakao posebno na takmičenjima uz Fizike i Biologije.

Srđan je  neko ko zna da samo svojim radom i trudom rezultati su tu, a da je podrška okoline više neko ikad potrebna kako bi sportisti mogli da nastave da nizu uspehe i sa što manje stresa spremaju se za svaki ispit veština, svako takmičenje .

karate Srdjan Zaklanovic

Njegova želja je da uživa u svom sportu a svoja znaja i veštine u ovom sportu prenese nekoj novoj generaciji uz redovno školovanje i rad na sebi, a mi smo tu da damo naš mali doprinos na putu do nekih novih uspeha i osvarenja želja.

 

14. Jul 2023.

Novo u auto kući Stojanov – Piaggio Porter

Piaggio porter predstavlja neverovatno kompaktan terenac i iz tog razloga je veoma efikasan za kratke destinacije. Poseduje eko-kompatibilni pogonski agregat pa zbog toga postiže niže operativne troškove. [gallery columns="2" size="large"... Ceo tekst »

7. Jul 2023.

Jeep COMPASS Limited, dostupan odmah

Jeep COMPASS, predstavnik iz kategorije SUV vozila, spreman za sve destinacije. Karakteriše ga specifičan i prepoznatljiv spoljni izgled koji ističe robusnost i masivnost ovog modela. Ukoliko se osmotri unutrašnjost, primećuje... Ceo tekst »

12. April 2023.

Neradni dani povodom Uskršnjih praznika

Poštovani, Obaveštavamo Vas da auto kuća Stojanov neće raditi od počev od Velikog petka  14.04.2023 zaključno sa prvim danom Uskrsa 17.04.2023. Sa radom nastavljamo od utorka 18.04.2023. Želimo vam lep... Ceo tekst »

Top